FOTBAL  »  NATIONALA  »  TURCIA - ROMÂNIA, VINERI, 20:30, TVR 1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Hagi analizează bătălia cu Turcia » Ce SLĂBICIUNI au otomanii şi care sînt ATUURILE tricolorilor

Mutu e arma lui Piţurcă pentru dubla cu Turcia şi Olanda
Mutu e arma lui Piţurcă pentru dubla cu Turcia şi Olanda

Articol de GSP - Publicat marti, 09 octombrie 2012 00:00 / Actualizat marti, 09 octombrie 2012 18:46

România va da prima mare bătălie în preliminariile pentru Mondialul din 2014, contra Turciei. Gică Hagi, un idol pentru fotbalul din Turcia, a analizat şansele naţionalei lui Piţurcă şi a dezvăluit ce atuuri crede că vor avea tricolorii


"Turcii au spirit şi va fi greu cu ei. Ei deja au acumulat experienţă la turneele finale, e foarte greu la ei acasă. Dar în acest moment Turcia şi Olanda trec printr-o perioadă de reconstrucţie.

Cu un joc inteligent putem avea rezultate bune. Trebuie să ştim să le blocăm jucătorii de calitate pe care îi au, atît Turcia cît şi Olanda.

Un alt atu poate fi şi experienţa pe care o are Piţurcă în faţa selecţionerului Turciei. Turcii sînt foarte buni de la mijloc în sus, Selcuk e creativ şi periculos. Arda e fotbalist de clasă, e greu de blocat. Noi trebuie să profităm de experienţa şi valoarea lui Mutu. În astfel de meciuri el poate face diferenţa", a declarat Hagi la Fanatik Show, pe Digi Sport.

Turcia - România va fi transmis în direct de TVR 1  şi LIVE TEXT pe gsp.ro, vineri de la ora 20:30. În plus, în fiecare zi în Gazeta Sporturilor puteţi citi reportaje realizate de trimişii ziarului din Turcia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
whiteredarad
whiteredarad  •  10 Octombrie 2012, 09:00

Acasa turcii au mai comis-o.Nu sint o echipa mare,au mult avant,dar si multa brambureala.Atuul lor e baza este atmosfera din tribune,dar nu cred sa mai avem jucatori usor de speriat.In concluzie :daca nu stam cu fundul in poarta,daca ii asteptam la mijloc,daca mai si atacam (aici Mutu-cit va juca- si cu Marica sau Stancu sint determinanti) putem sa-i batem,sau macar un egal.Nu vad de ce sa ne speriem.Cu Olanda e altceva.Olandezii paseaza bine,fac presing,sint foarte tehnici,acolo va fo mai greu,dar nu imposibil.

costacurta
costacurta  •  09 Octombrie 2012, 21:20

da scot un egal cu turcii, sunt smecheri.

steaua.2
steaua.2  •  09 Octombrie 2012, 20:00
Postat de kakasan pe 09 Octombrie 2012, 19:56

Moarte tiganilor,Inapoi in India!

Nu au cum sa se întoarcă acolo pt ca aia i-au gonit, nu au plecat de acolo de buna voie !

Vezi toate comentariile (6)
Comentează