FOTBAL  »  NATIONALA  »  TRAGEREA LA SORŢI

Hagi îi încurajează pe jucătorii României! Mesajul motivațional al "Regelui"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 09 decembrie 2015 15:57

Sîmbătă are loc tragerea la sorţi pentru grupele Euro 2016. România s-a calificat pentru prima dată după 8 ani la Campionatul European și toţi "tricolorii" așteaptă cu nerăbdare să afle adversarele naţionalei.

Nici oamenii importanți din fotbal nu fac exceptie. Gică Hagi, cel mai reprezentativ fotbalist român, este alături de "tricolori" și îi motivează înaintea tragerii la sorţi:

"Putem trece de grupe, de ce nu? Dacă nici măcar nu o gîndim, dacă nici nu ne-o impunem... cum să realizezi un lucru dacă nu îl gîndeşti? Numai cu această mentalitate trebuie să trăim în fiecare zi, trebuie să încercăm să facem ceva.

Fiecare jucător trebuie să se pregătească, toţi să fie conștienți că nu trebuie să facem greșeli multe. Și să jucăm un fotbal bun pentru că toate echipele sînt foarte bune. ", a spus Hagi la Dolce Sport.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
steaua1986forever
steaua1986forever  •  10 Decembrie 2015, 13:57
Postat de kilimanjaro pe 09 Decembrie 2015, 20:13

Asta-i culmea blasfemiei. Sa pui cel mai mare blatist din istoria fotbalului romanesc sa tina un ”discurs motivational„ Cred ca nici nu stie ce inseamna asta:))) Ce poate sa le spuna... „ aranjati, mituiti, faceti blat, trisati, nu conteaza nimic decat sa iasa banul„ :))))))

blatist e doar in mintea unor *** ca tine.....lasa, pentru tine sunt sfinti prunea, strambu'rednic, muresan si paskany de la cefure, etc. Oameni ca tine care au legat firul rosu la negru si invers, au toate motivele sa le dea dreptate celor de afara care zic ca in Romania e totul pe dos, invers decat in restul lumii. Si ca tine sunt multi in tara asta. Nici nu e de mirare ca suntem ultimii in lume cam la toate domeniile. Ca fapt divers, se pare ca alimentele pe care le consumam in copilarie afecteaza foarte mult nivelul de inteligenta de la maturitate. Si cam ce s-a mancat in ultimii 30 de ani in Romania ne cam fac sa fim ultimii in Europa la inteligenta. Ciudat, acum 50 de ani eram cam primii. Bine, nu vorbesc de tine care in mod cert ai fost hranit cu ceva ce noi, ceilalti, aruncam la toaleta.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

kilimanjaro
kilimanjaro  •  09 Decembrie 2015, 20:13

Asta-i culmea blasfemiei. Sa pui cel mai mare blatist din istoria fotbalului romanesc sa tina un ”discurs motivational„ Cred ca nici nu stie ce inseamna asta:))) Ce poate sa le spuna... „ aranjati, mituiti, faceti blat, trisati, nu conteaza nimic decat sa iasa banul„ :))))))

Vezi toate comentariile (2)
Comentează