FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - DANEMARCA, DUMINICĂ, 26 MARTIE, 21:45, TVR 1, GSP.RO

Hagi propune un fotbalist surpriză pentru echipa națională: "E un număr 9 veritabil"

foto: Raed Krishan, GSP
foto: Raed Krishan, GSP

Articol de GSP - Publicat vineri, 24 martie 2017 12:01

Gheorghe Hagi, antrenorul liderului Ligii 1, a vorbit despre obiectivele echipei sale în acest final de sezon și despre ultimul transfer al formației.

"În 2022, sper să am 11 jucători de la mine din academie în circuitul echipei mare. Suntem deja pe drumul acela. Toșca a fost la mine, Alibec a fost la mine. Urmează Țucudean. O să ajungă și el să fie convocat. E un număr 9 veritabil, foarte combinativ. Campania noastră de transferuri din vară a început în ianuarie. Am început deja să lucrăm. Țucudean face parte dintr-o strategie de viitor, cu acest gând l-am luat", a declarat Hagi la TV Sport.ro.

Hagi a vorbit și despre obiectivele echipei în acest final de sezon: "Toate meciurile rămase sunt grele. Dacă batem Astra acasă, eu zic că jucăm și finala Cupei. E greu să ne bată o echipă și acasă, și în deplasare. Obiectivul nostru a fost salvarea de la retrogradare și l-am îndeplinit."

Viitorul Constanța ocupă prima poziție în Liga 1, având 30 de puncte acumulate, cu 3 mai multe decât principala urmăritoare, Steaua. Viitorul o va înfrunta pe Astra în sferturile Cupei României, joi, 30 martie. 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
1472524846126248
Zsolt Vetesi  •  24 Martie 2017, 19:27

Am fost fan Hagi era idolul meu.Dar de cand Viitorul se afla pe primul loc omul Hagi sa schimbat.Se ia la tranta cu oricine cu fostii colegi,cu jucatori cu toata lumea.A inceput sa se creada Dumnezeu.

of_cati_incapabili
of_cati_incapabili  •  24 Martie 2017, 16:14
Postat de Aneta Rosca pe 24 Martie 2017, 15:24

Cam surprinzator faptul ca Hagi, avand atatia inaintea lui, s-a inscris la rand sa ia si el o teapa!! Surprinzator e si faptul , mai zice domnia sa, ca o sa joace la nationala ! Ma-ndoiesc !

Nu este surprinzator. Tucudean chiar are fizic de varf impins...e la fel de puternic precum Andone dar are in plus cativa centimetri. Iar el fiind un antrenor care vede jucatorii....e foarte posibil sa il duca unde nu a fost pana acum...ca si nivel de performanta.

1799119560315571
Aneta Rosca  •  24 Martie 2017, 15:24

Cam surprinzator faptul ca Hagi, avand atatia inaintea lui, s-a inscris la rand sa ia si el o teapa!! Surprinzator e si faptul , mai zice domnia sa, ca o sa joace la nationala ! Ma-ndoiesc !

Vezi toate comentariile (4)
Comentează