FOTBAL  »  NATIONALA  »  DECLARAŢII

Hagi s-a enervat pe selecționer și a răbufnit: "Tu te uiți la meciuri?"

Articol de GSP - Publicat duminica, 06 septembrie 2015 14:23

Gică Hagi a comentat decizia lui Cristi Dulca, selecționerul naționalei de tineret, pentru că nu l-a convocat la lot pe fiul său, Ianis Hagi.

"Dulca a spus că Ianis trebuie să joace la categoria lui de vîrstă. El evoluează în prima ligă, la o una dintre primele clasate.

Lucescu m-a promovat pe mine de la juniori direct la echipa mare. Asta înseamă să fii un antrenor mare. Dulca, tu te uiți la meciuri? Ianis este titular și căpitan. Cum să îi spui că trebuie să joace la categoria lui de vîrstă?", a spus Hagi la DigiSport.

În acest sezon, Ianis Hagi, 16 ani, a devenit titular și căpitan la Viitorul, pentru care a marcat un gol în șapte meciuri.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (91)
718613108268539
Claudiu Ciobanu  •  07 Septembrie 2015, 09:21

Ce pretentii sa ai "Cine se aseamana se-aduna" Hagi=Clanu Becali!!! Ca fotbalist intradevar a fost ,dar niciodata cel mai bun din Romania parerea mea,dar ca antrenor zero barat.

supereduardo10
supereduardo10  •  07 Septembrie 2015, 00:45

ianis nu arata nimic deosebit bateti campii la noi in romania conteaza ce pile ai si cum il cheama pe tactu, ...hai s afim seriosi....poate este un jucator de viitor dar eu unul am vazut 2 meciuri in care fiu lui hagi nu arata nimic .... Hagi are tupeu sa arte clasamentul? cu blatista asta de echipapoate lua 10 campionate ca valoare are zero...trebuie sa retrogradeze sportiv de 2 ori pana acum

p.rares
p.rares  •  07 Septembrie 2015, 00:27

Hagi ai fost un talent dar neuronii iti lipsesc cu desavarsire. Ocupa-te in continuare de Viitorul si lasa comentariile cu nationala si cu baietelul tau.

Vezi toate comentariile (91)
Comentează