FOTBAL  »  NATIONALA  »  NAŢIONALA

Hagi se implică la FRF! Are un proiect cu care "putem să fim iar printre cei mai buni din lume"!

Gheorghe Hagi
Gheorghe Hagi

Articol de GSP - Publicat marti, 19 iulie 2011 00:00 / Actualizat marti, 19 iulie 2011 15:24

Citeşte în ediţia tipărită şi în cea de iPad a Gazetei de azi un amplu interviu cu Gică Hagi şi un reportaj la antrenamentele Viitorului Constanţa, echipa pe care el o patronează şi o antrenează!

" Regele" Gheorghe Hagi vrea să scoată fotbalul românesc din impas. Într-un amplu interviu publicat în ediţia tipărită şi în cea de iPad a Gazetei de azi, el spune că se pregăteşte de o discuţie foarte importantă cu şeful FRF pe marginea unui proiect de revigorare a fotbalului.

Planul lui Hagi vizează, în principal, o strategie coerentă la nivelul copiilor şi juniorilor. "Unica noastră şansă e să descoperim şi să creştem aici valori, cu care apoi să ne batem la nivel internaţional. Nu m-am simţit niciodată inferior celor de afară", spune Hagi, adăugînd: "Putem să fim iar printre cei mai buni din lume. Ne trebuie un pic de răbdare. Şi cred că ştiu exact ce trebuie făcut pentru a ajunge din nou în elită, în cîţiva ani".

"Regele" a precizat că nu vizează un post în FRF, ci doar o colaborare cu Federaţia. "Va fi doar o simplă discuţie cu preşedintele, care şi-a dat seama că trebuie lucrat pe proiecte pe termen mediu şi lung. Vreau să pun şi eu umărul, iar deviza e "Hai să facem ceva!". Am lucrat la toate nivelurile în ultimii trei ani şi am înţeles multe lucruri".

 

 

 

 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (14)
alex_dinescu
alex_dinescu  •  19 Iulie 2011, 18:24

...ma bucur ca Hagi se gandeste la viitor, dar nimeni nu se gandeste ca el trage dupa , toata fam. becali si Nationala e a Romaniei nu a familiei Becali. Il voi sustine pe Hagi doar cu Viitorul Constanta!

fanreal.madrid
fanreal.madrid  •  19 Iulie 2011, 18:19

Bravo Gica! Fara copii suntem morti.

flo_ax
flo_ax  •  19 Iulie 2011, 17:45
Postat de bigbelly pe 19 Iulie 2011, 16:25

Bai baieti, nu va mai dati interesanti cu verdicte gen "Hagi e aproape 0 ca antrenor". Intrebati-i mai intai pe Arda Turan, Riberry, chiar Torje cam cat e Gica de 0... Daca nici Hagi n-o sti, cine dracu' mai stie fotbal in tara asta?!? Ca a facut mereu greseala sa creada in cuvantul unor smecheri de profesie si sa preia echipe cu management facut dupa ureche, asta-i alta poveste. El a crezut ca poate schimba structura acelor cluburi in sens profesionist, in timp ce smecherii respectivi n-aveau nevoie de un antrenor ci de o poza, atata tot. D-aia n-a prea facut purici pe unde-a fost, nu pentru ca n-ar fi bun antrenor.

Nu conteaza sa stii fotbal, esential pt un antrenor e cum isi transmite ideile si conceptele jucatorilor... Conteaza comunicarea, inspiratia, strategia etc... Parerea mea ca Hagi e infinit mai valoros ca antrenor de copii, pe care poate sa-i formeze pe stilul lui. Sa-i educe, sa le imprime atitudinea lui de campion, chiar sa-i invete cum sa faca o preluare corecta sau cum sa lovesti mingea... Sa nu ajunga la maturitate ca Banel sau Bicfalvi si sa nu stie nimic cu "varza"

Vezi toate comentariile (14)
Comentează