FOTBAL  »  NATIONALA  »  DERBEDEII U19

Haz de necaz pe GSP.RO » Noi reguli FRF la juniori: băutură la liber şi ţuică pentru revitalizare :D

”Tricolorii” Under 19 și-au făcut de cap la Novi Sad
”Tricolorii” Under 19 și-au făcut de cap la Novi Sad

Articol de GSP - Publicat joi, 21 iunie 2012 00:00 / Actualizat joi, 21 iunie 2012 11:01

:) jucătorii vor avea liber la băutură chiar înaintea meciurilor spre a prinde curaj în drum spre teren: de pe culoar vor ieşi 3 fotbalişti avînd o deplasare neregulată, 4 vor veni în patru labe, iar ceilalţi 4 vor întîrzia fiindcă i-a prins somnul la ieşirea din vestiar;

După scandalul declanşat de derbedeii de la U19, FRF ar putea decide schimbarea drastică a regulilor atunci cînd se fac bagajele pentru deplasările externe ale loturilor de juniori. Iar cititorii GSP au venit deja cu cîteva propuneri ferme:

:O pe banca tehnică, în loc de vitamine vor exista doze pline cu ţuică de prune pentru revitalizarea băieţilor în timpul partidelor;

:S nu vor lipsi minimum două butoaie cu 200 l de zeamă de varză spre o recuperare rapidă;

;) minimum 200 de baxuri cu whisky, bere, vin roşu sau alb, după preferinţele antrenorilor, pregătiţi să le explice personal fotbaliştilor efectele curative ale fiecărei licori în parte;

:D un listing cu toate numerele de contact către băieţii care livrează nonstop pizza la domiciliu, în funcţie de localitatea unde trag "tricolorii" mici;

:( la plecare, fiecare jucător va fi obligat să semneze un angajament prin care, la întoarcere, îşi va expune experienţele de la turneele finale la aşezămintele "Alcoolicilor Anonimi".


Citeşte şi ”Şapte jucători de la U-19, suspendaţi un an! S-au îmbătat şi au făcut ravagii în cantonament”.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (12)
id45
id45  •  21 Iunie 2012, 17:46

Ca de obicei romanul face din tantar - armasar , asa ca vorbele-s de prisos . Problema e alta , am avut Dumnezeu sa-i odihneasca , o multime de jucatori de valoare care le aveau cu drinkul dar spre CINSTEA lor in momentul cand intrau pe teren in tricoul nationalei alergau de rupeau pamantul si jucau cu adevarat fotbal - istoria fotbalului romanesc anii '60- '90 - partea 1 - partea 2 - anii de dupa '90 , vedete numai in baruri , cu fite si masini de lux pigmentate cu putina coca plus ''eu'' nu mai vin la nationala ca ma pune Piti sa alerg si fac crampe musculare !

pinteaviteazul
pinteaviteazul  •  21 Iunie 2012, 16:18
Postat de bluered_sky pe 21 Iunie 2012, 13:11

Exact, deja se intampla chestii de genu acesta la toate nivelele. Asta e Romania pe plan fotbalistic. Eu unu m-am cam saturat sa tot vad chestii de genu asta. Sa se desfiinteze si la revedere.

Modelul lor...."briliantul" . Presa oare ce are de zis ???

bluered_sky
bluered_sky  •  21 Iunie 2012, 13:11
Postat de asc21 pe 21 Iunie 2012, 11:19

Si notele mici de la BAC vor fi manipulari si umflaturi? Ei sunt rezultatul societatii noastre, cea manelistica.

Exact, deja se intampla chestii de genu acesta la toate nivelele. Asta e Romania pe plan fotbalistic. Eu unu m-am cam saturat sa tot vad chestii de genu asta. Sa se desfiinteze si la revedere.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează
Close