FOTBAL  »  NATIONALA  »  FCSB

EXCLUSIV FCSB și Gigi Becali au dat lovitura după „trădarea” din Liga 1: „Acum e titular de drept”

Articol de - Publicat joi, 10 septembrie 2020 09:49 / Actualizat joi, 10 septembrie 2020 10:41

Helmut Duckadam (61 de ani) l-a remarcat pe Andrei Vlad (21 de ani) după prestațiile avute la naționala de tineret și l-a lăudat pe portarul lui FCSB.

„Eroul de la Sevilla” a apreciat intervențiile salvatoare din meciurile cu Finlanda și Malta și spune că Andrei Vlad și FCSB au avut de câștigat după plecarea lui Cristi Bălgrădean la CFR Cluj, acuzat de trădare de Gigi Becali.

„Am văzut prestațiile lui Andrei Vlad, mai ales cea cu Finlanda, unde a apărat excepțional. Eu am spus că un portar poate prinde experiență doar dacă joacă. Degeaba îl bagi în două sau trei meciuri, în care are șansa să și greșească. Pentru că orice portar orice portar mai greșește și e cu moralul la pământ. Și se naște multă neîncredere.

Dar acum, fiind situația dată la FCSB, e clar că e titular de drept! Va prinde încredere. Iar asta s-a dovedit chiar și la echipa națională.  Cu toate că el apăra bine la echipa națională și când era rezervă lui Bălgrădean, Rădoi îl folosea și atunci,”, a declarat Helmut Duckadam pentru GSP.ro.

VIDEO Revine Liga 1: toate detaliile despre FC Voluntari – FCSB

Citește mai multe știri despre FCSB: 

EXCLUSIV Novak Martinovic, interviu-eveniment din Serbia: „Aici, dacă Steaua Roșie ar deveni FCSRB, imediat s-ar declanșa războiul”

I-a pierit complet cheful de fotbal! Adrian Petre, cel mai slab de la FCSB la testele fizice

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (5)
parpalache
parpalache  •  10 Septembrie 2020, 20:27

Ati vazut de unde,criticile la adresa lui Tatarusanu la nationala?Se pregateste introducerea- in locul lui Tata- a lui Mesi al portarilor!Singura salvare pentru poarta nationalei ar fi sa-i bata pe fcsb, mogyorusii aia de la Bacika Topola si ca de obicei,fcsb-istii sa dea vina pe Vlad!

ciuke
ciuke  •  10 Septembrie 2020, 11:42
Postat de steauaeuna pe 10 Septembrie 2020, 11:27

Dastept rau omu asta...dar si prost da moare...ciuuuke ciuke , tu esti bun la vaci ma ca pentru oi iti trebuie putin cultura ori tu nu ai...neam...frustratule...

Frumosule, desteptule, inteligentul, Sunt mai stelist decat tine de nspe ori si nu ma bat cu caramida in piept. Nu sunt nici cu proiectul CSA dar nici n-o sa accept un gangav sa faca praf performantele Stelei. Gigist din tata-n fiu, au ba?

steauaeuna
steauaeuna  •  10 Septembrie 2020, 11:27
Postat de ciuke pe 10 Septembrie 2020, 11:10

Helmut, cum sa inteleaga un om cu meseria de cioban ca unui portar trebuie sa-i dai incredere. El e obisnuit ca la oite, cum calca una stramb, cum sfarseste la protap.

Dastept rau omu asta...dar si prost da moare...ciuuuke ciuke , tu esti bun la vaci ma ca pentru oi iti trebuie putin cultura ori tu nu ai...neam...frustratule...

Vezi toate comentariile (5)
Comentează