FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

ROMÂNIA. „Tricolorii” nu au fost iertați pentru înfrângerea cu Islanda: „O echipă adormită! Cred că asta e valoarea!” » Reproșuri și pentru Rădoi

Duckadam nu-l voia pe Denis Alibec titular cu Islanda +16   FOTO
Duckadam nu-l voia pe Denis Alibec titular cu Islanda

Articol de GSP - Publicat sambata, 10 octombrie 2020 08:30 / Actualizat sambata, 10 octombrie 2020 13:38

Helmuth Duckadam a fost extrem de vehement după Islanda – România 2-1, în baraj pentru EURO 2020, și a criticat formația de start aleasă de Mirel Rădoi, dar și jocul prestat de „tricolori”.

Fostul mare portar spune că l-ar fi preferat pe George Pușcaș titular, în locul lui Denis Alibec, și a fost deranjat și de atitudinea jucătorilor.

„Nici nu credeam după meciul cu Austria că nu ne calificăm! Jucătorii nu am avut atitudine! Parcă am luat vitamine prea devreme sau prea târziu! Știu cazul unei echipe care a pățit asta. Am arătat ca o echipă adormită! Credeam că o să-i înrăiască șicanele cu testele pentru coronavirus, dar nu au reușit nimic! Cred că asta e valoarea.

Nu au mai pasat și nu au alergat ca la meciul cu Austria de frică. Au dat tare în față pentru că nu erau alte soluții.

În apărare făceam echipa la fel pentru că Rădoi nu a greșit. Alegeam tot pe cei 3 jucători de la CFR Cluj. Dar în atac jucam cu Pușcaș, care mai puternic decât Alibec, jucător care are nevoie să intre în combinații. Mitriță mai apare în ziare că a dat un gol...  A fost neinspirată titularizarea lui”, a spus Duckadam la „Fotbal Club”, de la Digi Sport.

VIDEO Analiză neiertătoare a fostului selecționer: „Conducerea FRF trebuie să răspundă pentru atitudinea jucătorilor”

FOTO. Imagini spectaculoase din Islanda - România 2-1

+20 FOTO

Citește mai multe știri despre naționala României: 

Cine ne-a împiedicat să ajungem la Euro: amatori crescuți în cele mai grele condiții

Un membru din Generația de Aur se revoltă după meciurile naționalelor: „Rădoi și Mutu nu pot fi selecționeri!”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează