FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA U21

Himcinschi, convocat la U21! Săndoi: "Retragerea lui Chivu le dă şanse tinerilor"

Adrian Himcinschi
Adrian Himcinschi

Articol de GSP - Publicat marti, 24 mai 2011 00:00 / Actualizat marti, 24 mai 2011 12:47

Antrenorul naţionalei U21, Emil Săndoi, vrea să schimbe liniile la echipa naţională de tineret a României, drept urmare l-a convocat pe Fabian Himcinschi (17 ani), cel care s-a făcut remarcat la turneul final din Serbia de U17

 

"Ne propunem să creştem jucători pentru prima reprezentativă. Odată cu retragerea lui Chivu apare o şansă pentru un jucător mai tînăr să compensenze lipsa jucătorului lui Inter.

Nu sîntem în număr complet pentru că sînt mulţi jucători care vor juca mîine finala Cupei. Din păcate, nu îi vom putea avea la antrenamente această săptămînă. Mai sînt probleme cu cei din liga a doua care mai au de jucat.

Avem trei noutăţi faţă de ultima acţiune pe care am avut-o în Austria. Este vorba de Ţucudean care a început să joace la Dinamo, chiar să şi marcheze. Mai este Rada, de la Pandurii, care a început să prindă echipa în ultima vreme.

Pe Himcinschi l-am urmărit la turneul final din Serbia şi este singurul care s-a remarcat, iar dacă Torje a putut să se impună cînd era mai mic cu 3-4 ani decît ceilalţi, de ce n-ar putea şi Himcinschi", a spus Săndoi la conferinţa de presă.

Golgeter la naţionala U17, Himcinschi spune că este foarte mulţumit de convocarea venită din partea lui Emil Săndoi: "A fost o surpriză pentru mine această convocare. Eu am făcut tot ce a depins de mine la acel turneu final din Serbia. Mă bucur că domnul Săndoi m-a urmărit".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
gtafan
gtafan  •  24 Mai 2011, 16:44

Pe Rafael Stanescu l-a luat? Dupa parerea mea e cel mai talentat fotbalist sub 21 de ani.

nitoimihairomeo
nitoimihairomeo  •  24 Mai 2011, 15:13

Si era sa uit esentialul! Sandoi nu a uitat de unde a plecat fratilor. Un exemplu de om.Sa ne traiesti Emil Sandoi ca esti rara avis.

nitoimihairomeo
nitoimihairomeo  •  24 Mai 2011, 15:12

Inspirat comentariu! Trebuie sa ne crestem copiii si sa ne respectam valorile. Sunt sigur ca Mihai Nesu nu ar fi refuzat nationala niciodata!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează