FOTBAL  »  NATIONALA  »  ALEGERI FRF

I-a fost respinsă candidatura la șefia FRF, iar acum se dezlănțuie: "Cum se poate așa ceva? Nici Tribunalul și Curtea de Apel nu recunosc acest Comitet"

Articol de - Publicat marti, 10 aprilie 2018 20:19

Sorin Răducanu, singurul a cărui candidatură la președinția FRF a fost respinsă de Comisia de Validare, a făcut azi contestație. I-a fost respinsă, pe motiv că nu îndeplinea una dintre condiții, nu avea cele 5 adeziuni din partea unor membri afiliați. Motiv pentru care contestația sa a și fost respinsă.

Răducanu a povestit pentru Gazetă cum s-au petrecut lucrurile: "Din toate criteriile din Statut, numai pe cel legat de adeziuni nu l-am îndeplinit. Dar le-am scos documentele. Le-am explicat că acest Comitet Executiv al FRF nu este validat de instanță, așa cum cere Legea Sportului. Nici Tribunalul și nici de Curtea de Apel, nu l-au recunoscut, prin hotărâri definitive, încă din 2015.

Dacă nu există din punctul de vedere al legii, cum să stabilească acest for data și modul în care se desfășoară Adunarea Generală de alegeri din 18 aprilie?! N-au fost în stare să-mi răspundă cum se poate ca un Statut să fie mai presus de lege și de niște hotărâri ale justiției".

"Președintele Comisiei nu știa de condamnarea lui Brașoveanu?!"

Răducanu a povestit și un alt episod: "Le-am mai reamintit că Auraș Brașoveanu, membru în Comitetul Executiv, a fost condamnat definitiv de justiție, în iulie 2016, pentru fals în înscrisuri, la un an și patru luni de închisoare.

Pedeapsa a fost cu suspendare, dar are și o interdicție pe doi ani, să nu mai poată face din foruri de conducere, precum cea din Comitetul Executiv. Iar interdicția expiră abia peste trei luni. Brașovaeanu nu avea ce căuta în Comitetul Executiv al FRF! Culmea, președintele Comisiei de contestații, Claudiu Dinu, nu știa de Brașoveanu.

L-a întrebat, în fața mea, pe Adrian Stângaciu, șeful Departamentului Juridic FRF, dacă e adevărat, iar acesta i-a confirmat. Dar cum e posibil așa ceva? Că înțeleg că domnul Dinu e președintele Comisiei de Recurs și membru în Comisia Juridică a FRF".

"Domnul Dinu mă întreba «cum trecem de articolul 50 din Statut?». Adică peste faptul că nu am cele 5 adeziuni. I-am spus că nu putem trece. Dar l-am întrebat și eu «cum trecem peste lege și peste hotărâri definitive ale justiției». Nu a mai răspuns?!"
Sorin Răducanu

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
crimson.veritas
crimson.veritas  •  10 Aprilie 2018, 21:56

Asa zicea .... Sorin Raducanu ... si despre FCSB joaca in Liga 1 ... fara certificat de identitate sportiva (CIS) ... desi FCSB joaca pe CIS-ul din 2003 ... care nu a fost anulat de MTS ... datorita schimbarii denumirii juridice ... acesta modificare neconstituind motiv de anulare a CIS. La fel zice si acum ... chiar pp ca CEX nu este validat de instanta ... ce legatura are asta cu organizarea alegerilor FRF? Cine ar trebui sa organizeze alegerile FRF? Mama lui Sorin Raducan ... a fost cumva validata sa organizeze alegerile FRF? De ce si-a depus 'candidatura' ... la un forum nevalidat de instanta ... daca dupa propria lui logica ... acesta nu are competenta juridica ... nici sa o respinga, nici sa o accepte? De ce nu a depus candidatura ... la forumul compentent? Mama lui Sorin Raducanu ... presupun! ...:)) Un prost ... ca si Puscas ... care vrea sa-si faca reclama ... si in tabloide ... si reuseste! ...:))

Vezi toate comentariile (1)
Comentează