FOTBAL  »  NATIONALA  »  DECLARAȚIE

Ianis Hagi, criticat de Sorin Cârțu: „Stai pe bancă, dacă nu poţi să o faci din teren!”

Articol de GSP - Publicat sambata, 17 octombrie 2020 07:23 / Actualizat sambata, 17 octombrie 2020 08:16

Sorin Cârțu, președintele CS Universitatea Craiova, l-a taxat pe mijlocașul Ianis Hagi (22 de ani) pentru declarația făcută când se afla la lotul echipei naționalei, în care a s-a plâns că nu mai are energie să joace mingea după ce aleargă 4-5 minute ca să o recupereze! 

Oficialul oltenilor a vorbit și despre Mirel Rădoi și a spus că acesta nu ar trebui să plece de pe banca echipei naționale, chiar dacă a ratat calificarea la EURO 2020.

„Alergi pentru minge când... I-a dat foarte bine răspunsul Rădoi. E clar că alergi după minge dacă nu poţi să o ţii tu. Dacă nu poţi să o faci, treci în altă parte! Stai pe bancă, dacă nu poţi să o faci din teren!

„Mirel Rădoi nu trebuie să renunţe! Ar fi cea mai mare greşeală a lui. Nu trebuie să cedeze! A fost într-un fel forţat. Federaţia ar trebui să fie alături de el şi să încerce, dacă el are aceste gânduri, să îi schimbe gândurile. Aşa cum au insistat pentru a-l pune ca selecţioner, tot aşa trebuie să insiste în ideea în care Mirel să meargă mai departe, să îşi continue munca", a declarat Sorin Cârţu.  Sorin Cârţu la TV Telekom Sport.

Din partea mea, de pe teren, când alergi 3-4 minute după minge și după aia îți vine la picior, ce să faci cu ea? Ce poți să faci? Să scoți un fault, să încerci să mai întrerupi meciul și să îți revii. Alergând după minge, când o ai la picior nu mai poți face nimic. Îți pierzi energia, suflul. Suntem la început de drum, cu un nou selecționer, probabil că încă nu am reușit să aplicăm pe teren ce ni se transmite de pe margine 
Ianis Hagi, după Norvegia - România 4-0

 

Iar dacă nu îți place să ții de minge când o ai, atunci e clar că va trebui să alergi după ea și pot exista momente în care nu faci ce ai antrenat și poți alerga mai mult de 4-5 minute
-Mirel Rădoi, după declarația lui Ianis Hagi

VIDEO Analiza lui Dănuț Lupu: „Când Ianis Hagi dă două pase începem cu: «Mamă, mamă, Ianis!»”

Citește mai multe știri despre Ianis Hagi: 

Ianis Hagi, așteptat să facă diferența în derby-ul Celtic - Rangers » Ce scriu scoțienii despre el: „Are o atingere magică”

Ianis Hagi, pus la zid de un fost mare jucător al României: „Devii penibil! N-a jucat nimic”

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
valentindragobete
valentindragobete  •  17 Octombrie 2020, 08:50
Postat de nealiniatul pe 17 Octombrie 2020, 08:38

Cirtu asta este un mare filozof. Cind era fotbalist, nu fugea deloc sa recupereze mingea. Iar cind o avea, dribla aiurea si la misto. De aia nici nu prea juca.Maestrul retrogradarilor nici nu ar prea trebui sa vorbeasca despre jocul asta.

Ai " dreptate ", vai capul tau, de fapt scârțu cand era pe teren se plimba cu bicicleta, n-asa !

1177177172317584
Christian Ciuca  •  17 Octombrie 2020, 08:49

Cârţu.... cînd Doamne iarta-ma a alergat vreodata Cârţu pe teren la recuperare... ia-l acasa Cârţule pe Radoi, du-l la Craiova de-ti place "tactica" lui, in 3 meciuri ti se uca lumea-n cap, va luati talpasita amindoi si la gara cu voi.

nealiniatul
nealiniatul  •  17 Octombrie 2020, 08:38

Cirtu asta este un mare filozof. Cind era fotbalist, nu fugea deloc sa recupereze mingea. Iar cind o avea, dribla aiurea si la misto. De aia nici nu prea juca.Maestrul retrogradarilor nici nu ar prea trebui sa vorbeasca despre jocul asta.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează