Comentarii (5)

Constantin Mosnegutu  •  24 Iunie 2019, 17:23

Prostovanu si talentu... o asociere idioata facuta de un ***. Nu... Nu a cenzurat nimeni. Dar efectiv nu stiu cum sa-i numesc pe *** care nu poat avea o interventie fara invective si jigniri. Spuneti mai *** parerea si vezi daca iti da lumea dreptate. Nu mai urla atata cu *** pe principiul ca daca urli mai tare ai si dreptate!!! Exista pe lumea asta ceva care se numeste civilizatie. Chiar n-ai auzit de asa ceva?

sakamoto  •  24 Iunie 2019, 10:54

Ianis Hagi nu este fiul regelui, bezaideaua, baiatul lui tata. Ianis are multe calitati:suteaza la poarta de la distanta, cu piciorul sting, la fel de bine cu dreptul. Executa bine lovituri libere,si marcheaza goluri. Paseaza bine mingea coechipierilor, nu este deloc egoist. Si se daruieste total in joc:alearga 90 minute, cum putini fotbalisti romani o fac. Modest fara aere de mare vedeta. Nu este un cotonogar. Isi respecta adversarii. Toate aceste calitati, il aduc pe primul loc, al celor mai valorosi fotbalisti din Romania. Chiar daca unora nu le place. Ianis Hagi este un jucator complet, de mare viitor. De mult, n-am avut in fotbalul romanesc un fotbalist atit de talentat, valoros. Sa ramina in continuare modest si sa munceasca foarte mult. Are tot ce-i trebuie pt a reusi. Viitorul suna bine!

Radu Popescu  •  24 Iunie 2019, 01:17

mi am facut cont pe siteul asta doar ca sa ii multumesc lui Peter Tudosio pt ce a scris. Despre cealalta *** chiar n am ce spune in plus.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Peter Tudosio  •  24 Iunie 2019, 01:08
Postat de ovidiu_3003 pe 23 Iunie 2019, 14:46

...ce inseamna sa ai pile ...

Ce inseamna sa fii un ratat gelos si orb de invidie!! Ma prostovane, 'pila' lui Ianis se numeste ..talent!! Idiotul *** ratat! Da goluri ca tacsu, da cu amindoua picioarele ca CR, da pase f bune, recupereza , alearga, ajuta echipa. ETC..De asta sint vreo 1o mari echipe Europene dupa el!! Numai un *** ca tine vede altceva! Iesi *** de pe internet, ***!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ovidiu_3003  •  23 Iunie 2019, 14:46

...ce inseamna sa ai pile ...

Comentează