FOTBAL  »  NATIONALA  »  AMICALUL ROMÂNIA - ARGENTINA A PICAT!

Iată scrisoarea trimisă argentinienilor! Mircea Sandu se roagă de ei să respecte contractul: "Presiunea fanilor asupra FRF e uriaşă!"

Mircea Sandu nu acceptă refuzul argentinienilor
Mircea Sandu nu acceptă refuzul argentinienilor

Articol de GSP - Publicat marti, 26 iulie 2011 00:00 / Actualizat marti, 26 iulie 2011 13:14

Preşedintele FRF, Mircea Sandu, i-a trimis o scrisoare în această dimineaţă preşedintelui forului argentinian, Julio Grondona, prin care îl roagă să respecte înţelegerea stabilită în urmă cu un an şi Argentina să vină la Bucureşti pentru amicalul din 10 august, cînd se doreşte inaugurare Naţional Arena.

Mircea Sandu îl ameninţă pe Grondona cu FIFA, dar şi cu eventualele despăgubiri pe care federaţia sa ar urma să le plătească dacă va refuza să se prezinte la Bucureşti. Preşedintele FRF îşi motivează apelul, menţionînd că există o presiune uriaşă asupra sa şi a federaţiei din partea fanilor, care au cumpărat 90% din bilete.

IATĂ SCRISOAREA
"Dragă domnule preşedinte,

Săptămîna trecută, pe 21 iulie 2011, v-am trimis o scrisoare în urma articolelor apărute în presa din Argentina şi România, conform cărora amicalul România - Argentina, programat pentru 10 august 2011, dată oficială FIFA, ar putea să nu se joace.

Meciul menţionat mai sus este partida cu care se va inaugura Naţional Arena, stadion cu o capacitate de 55.000 de locuri şi care va fi, în urma unei decizii a Comitetului Executiv al UEFA, gazda finalei Europa League pe 9 mai 2012.

Luînd în considerare faptul că presa din România a "explodat" după ce în urmă cu cîteva ore pe site-ul federaţiei argentiniene a apărut un comunicat prin care aţi decis să suspendaţi meciul fără a ne anunţa, mă folosesc de această oportunitate să vă atrag atenţia asupra faptului că toată România aşteaptă cu emoţii mari acest meci amical. Vreau să vă informez că 90% din biletele pentru meciul mai sus menţionat s-au vîndut, un lucru care pune o presiune uriaşă pe FRF din partea fanilor.

Vă rog, domnule preşedinte, să analizaţi situaţi şi să respectaţi contractul semnat de ambele părţi (incluzînd aici şi prezenţe la Bucureşti a unor jucători ca Messi, Tevez, Higuain, Mascherano, etc), aşa cum a făcut-o FRF plătind deja primele două rate din suma cerută şi rezervînd cu luni bune înainte camere la Hotelul Marriott din Bucureşti pentru delegaţia dumneavoastră, plus alte eforturi uriaşe făcute de Consiliul Local al Capitalei pentru ca lucrările la stadion să fie încheiate şi nivelul organizării să fie unul foarte ridicat.

Dacă federaţia argentiniană va refuza în continuare să joace acest meci, vom considera această decizie un abuz şi o încălcare majoră a contractului mai sus menţionat, care ne va forţa să înaintăm o plîngere la FIFA şi să cerem daune substanţiale.

Vă asigur, domnule preşedinte, că fanii din România şi FRF aşteaptă cu nerăbdare răspunsul dumneavoastră, un răspuns care sperăm să fie pozitiv"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (49)
silverado
silverado  •  02 August 2011, 17:09

si Messi + vedetele Argentinei sa fie OBLIGAT I contractual sa fie prezenti cate unul la deschiderea lor!!

silverado
silverado  •  02 August 2011, 17:05

Da un meci cu Argentina este oricand un meci interesant pentru Nationala Romaniei. Eu as conditiona acest meci din 2012 de NOI si nu de EI...restul neplatit AFA ( cei aproximativ 500.000 euro) sa fie OBLIGATORIU investiti in terenuri pentru grupele de copii si juniori din tara!!!

sebaviola
sebaviola  •  28 Iulie 2011, 08:38
Postat de cordos_eu pe 26 Iulie 2011, 14:23

ba ne lasi? asa destept te crezi? banii sunt ai FRF-ului nu ai statului. FRF-ul isi scoate banii! iar stadionul s-a facut cu 90% din banii Bucurestiul, doar vreo 20 de milioane a dat Guvernul.

"Doar" vreo 20 de milioane...:)) Plm de bogatani in rromania asta. Ce bine-mi pare ca ati luat teapa! DREPTATE PENTRU POLI!

Vezi toate comentariile (49)
Comentează