FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - ISRAEL 0-2

Ienei: "Îi văd la naţională pe Pîrvulescu, Costea sau Szekely!". Tu ce crezi?

Articol de GSP - Publicat joi, 04 martie 2010 00:00

Fostul selecţioner al României Emeric Ienei a analizat la Fanatik Show, pe Digisport, prestaţia reprezentativei în partida de verificare disputat împotriva Israelului şi propune 3 nume de jucători din campionatul intern care ar putea intra în atenţia lui Răzvan Lucescu.

"Trebuia acum un an de zile să începem revigorarea echipei naţionale. Aveam nevoie de jucători noi, nu de cei care nu vor fi în lot pentru Campionatul European din 2012. Au fost 5 meciuri oficiale, ca să poţi porni o echipă puternică ai nevoie de o pregătire premergătoare performanţei. Nimeni nu poate să apară din senin, trebuie să crească pentru a ajunge la nivelul impus de naţionala României.

Pîrvulescu de la Mediaş, Florin Costea de la Craiova sau Szekely de la Steaua ar putea fi la naţională, şi am spus doar 3 nume din campionatul intern. Florescu a debutat destul de bine, trebuie să-l mai aşteptăm puţin pentru că are şi el nevoie de timp.

Ce va fi în preliminarii? S-ar putea să avem ghinion dacă îl schimbă pe Domenech, altfel avem o şansă chiar şi împotriva Franţei", a spus Ienei la Fanatik Show.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (33)
 •  05 Martie 2010, 00:59

aici car e de vina antrenorul. suntem deficitari la fundasi laterali ofensivi, unde ar trebui coborati 2 mijlocasi laterali, la MIJLOCASI OFENSIVI, care sunt cheia oricarei echipe si la varf de careu care sa dea goluri.

 •  05 Martie 2010, 00:58

nu vreau sa il apar pe lucescu, dar am ras pe burta de unele propuneri facute mai jos. din diverse motive e imposibil sa joace in acest moment la nationala lobont, ogararu,dananae, bratu, m. costea, bud, plesan, ov. petre, tames. poate ca s-ar impune convocarile lui fl. costea, szekely, torje, goga, herea, frunza, l. ganea. problema nu e la selectia facuta de lucescu (absolut toti jucatorii convocati au calitati), ci la faptul ca nu legam mai mult de 3 pase consecutive in terenul advers.

 •  04 Martie 2010, 23:48

Are dreptate nea Imi. Il vad pe Szekely fara probleme la Nationala. Desi sunt stelist, nu-mi este greu sa afirm ca si la alte echipe sunt jucatori care merita sa fie convocati mai mult decat cei chemati de Razvanel. Stefan Radu, Rada, Costea si multi altii. Razvan e VARZAAA!!! Este numai vina lui. Nu stie sa faca selectia.

Vezi toate comentariile (33)
Comentează