FOTBAL  »  NATIONALA  »  SELECȚIONER

Ilie Dumitrescu a găsit varianta ideală pentru postul de selecționer: "Este un profesionist și e foarte pregătit!"

FOTO: Alex Nicodim
FOTO: Alex Nicodim

Articol de GSP - Publicat miercuri, 22 iunie 2016 15:10

După ce România s-a făcut de râs la EURO 2016, șansele ca Anghel Iordănescu să continue pe banca naționalei sunt foarte mici.

Ilie Dumitrescu, fost component al Generației de Aur, a vorbit despre postul de selecționer și a spus că Ladislau Boloni este cea mai bună variantă.

"Hagi nu cred că va accepta postul de selecționer. Pentru el cel mai important acum este Viitorul. De dimineața până seara se gândește doar la asta.

Eu cred că Ladislau Boloni este cea mai bună variantă de selecționer. După Mircea Lucescu, este cel mai titrat antrenor român, campion în Belgia și Portugalia, a făcut treabă bună și în Franța. Este un antrenor valoros și echilibrat. În plus, este un profesionist adevărat. Nu a sărit nicio treaptă în pregătirea lui.

Este un nume greu în fotbalul românesc, un nume important. Este un antrenor foarte bine pregătit și ar trebui să fie selecționer", a spus Dumitrescu la DigiSport.

Ar trebui Boloni să fie noul selecționer?

Da
Nu

Citește și: Ladislau Boloni despre posibilitatea de a reveni pe banca României: "Dacă voi fi căutat, analizez"

Rezultate România la EURO:

Franţa - România 2-1
România - Elveţia 1-1
România - Albania 0-1

Clasamentul grupei A:

1. Franța 7p
2. Elveția 5p
3. Albania 3p
4. România 1p

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (39)
dinamo100
dinamo100  •  23 Iunie 2016, 11:24

Imi vine sa rad: "Hagi nu vine la Nationala fiindca se gandeste doar la Viitorul"!!!. Ilie, tu chiar crezi ce vorbesti?! Eu inteleg ca sunteti prieteni si ca nu vrei sa-l jignesti, insa nimeni nu are de gand sa-i propuna lui Hagi postul de selectioner, si pe buna dreptate, iar tu stii asta.

dinamo100
dinamo100  •  23 Iunie 2016, 11:21
Postat de andyandrei2015 pe 22 Iunie 2016, 22:17

A MAI FOST BOLONI,SI A DAT CHIX,TREBUIE ADUS UN ANTRENOR CA OLAROIU,DAN PETRESCU,LUCESCU

Cand a dat Boloni chix la Nationala?! Din cate stiu eu el a plecat la Sporting Lisabona lasand Nationala pe mana lui Hagi, care stim ce a facut la barajul cu Slovenia...

torque07
torque07  •  23 Iunie 2016, 06:43

Cine s-a facut de ras? Semneaza-ti articolul amatorule! Stiti sa scrieti numai porcarii..toate ***, cu 2 zile inainte de deschiderea euro tot felul de can can de doi lei. Dupa meciul cu Franta la fel..voi sunteti o rusine pt Romania. A-ti vazut ca romanu fara cap stie doar varianta schimbam antrenorul, lectie invatata din liga bergembier, si faceti 30 de articole in fiecare zi cu noul antrenor. Da scrieti nenorocitilor despre sectorul juvenil inexistent. Scrieti o critica la Echipele care aduc jucatori straini de 30 de ani in loc sa promoveze tineri. Repede cu articole Noul antrenor, solutie pentru selectioner, selectioner strain. Pacat ca pe multa lume mintea i-i duce doar pana la selectioner...si atat. RUsine un rahat. Albania are aceeasi valoare ca si noi ca au castigat a fost ceva normal. sansele erau de 50% sa castigam. De unde atata rusine? SUntem vreo super forta in fotbal?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (39)
Comentează