FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - IRLANDA DE NORD 1-1

Ilie Dumitrescu a remarcat un singur „tricolor” în remiza cu Irlanda de Nord: „A jucat bine, bine!”

România și Irlanda de Nord au remizat, scor 1-1, într-un meci amical disputat pe Arena Națională. Ilie Dumitrescu a avut un singur remarcat, pe Dennis Man. +43   FOTO
România și Irlanda de Nord au remizat, scor 1-1, într-un meci amical disputat pe Arena Națională. Ilie Dumitrescu a avut un singur remarcat, pe Dennis Man.

Articol de - Publicat vineri, 22 martie 2024 23:40 / Actualizat vineri, 22 martie 2024 23:55

România și Irlanda de Nord au remizat, scor 1-1, într-un meci amical disputat pe Arena Națională. Ilie Dumitrescu a avut un singur remarcat, pe Dennis Man (25 de ani).

  • România mai are un amical în luna martie, pe 26, de la ora 21:30, împotriva Columbiei.

Dennis Man, extrema celor de la Parma, a marcat golul „tricolorilor” în remiza de pe Arena Națională. A fost singurul fotbalistul despre care Ilie Dumitrescu a avut cuvinte de laudă.

Ionel Ganea, urcat în mașina Poliției înainte de România - Irlanda de Nord! Scene incredibile la Arena Națională » Cum a fost pedepsit
România - Irlanda de Nord
Ionel Ganea, urcat în mașina Poliției înainte de România - Irlanda de Nord! Scene incredibile la Arena Națională » Cum a fost pedepsit

Dennis Man, remarcatul lui Ilie Dumitrescu în România - Irlanda de Nord

„Trebuie să ne dăm seama că atunci când întâlnim un adversar agresiv, care nu dă spații între linii, trebuie să existe o mobilitate foarte bună în linia de mijloc. Trebuie să faci superioritate în benzi. Au lipsit și aparițiile din spate, Stanciu, Cicâldău sau Răzvan Marin. Pușcaș a rămas în multe momente 1 vs 3.

Bine a jucat Dennis Man. Bine, bine! În banda stânga foarte puțin, fie Coman sau Mihăilă. Manea nu era obișnuit cu postul. Foarte puțin! Mijlocașii noștri centrali nu și-au asumat foarte multe mingi, au fost preocupați doar să avem posesie.

Echipa, fiind după 4 luni în care n-a mai jucat, a jucat foarte simplu. Singura pasă filtrantă a fost cea a lui Răzvan Marin, la golul lui Dennis Man.

A fost un presing agresiv din partea lor. Era foarte greu, veneau mereu pe purtătorul de balon. Este un meci cu un adversar cuminte, rezervat. Nu a fost o seară foarte bună. Foarte puțini jucători și-au asumat ceva!”, a pus Ilie Dumitrescu la „Digisport Special”.

VIDEO. Selecționerul Edi Iordănescu, întrebat în conferință despre situația contractuală

Citește și alte știri despre echipa națională a României:

Păzea, „tricolori”! Nord-irlandezii au venit la București cu „Drăgușin” al lor » El e starul care a dat pe spate Premier League: ascensiune remarcabilă sub ochii lui Klopp
ROMÂNIA - IRLANDA DE NORD
Păzea, „tricolori”! Nord-irlandezii au venit la București cu „Drăgușin” al lor » El e starul care a dat pe spate Premier League: ascensiune remarcabilă sub ochii lui Klopp
Mitriță, adio națională? Fostul antrenor e convins: „E deja conturat!”
SENIORI
Mitriță, adio națională? Fostul antrenor e convins: „E deja conturat!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
contrabas3
contrabas3  •  23 Martie 2024, 09:43

Man este la un nivel superior față de cei mai mulți dintre colegii lui de la națională. Ce bine joacă! —— Manea a jucat un pic nesigur și atitudinea lui spunea că mai degrabă și-ar fi băgat autogol decât să îi dea lui Coman o pasă bună. La fel și Stanciu! Dați mă o pasă bună oricui e liber pe o poziție aproape de poartă! De asemenea Coman bate mai bine cornerele decât Nicușor. —— Deși nu sunt un fan al lui, s-a simțit lipsa lui Bancu.

Doru.S
Doru.S  •  23 Martie 2024, 08:37

Man a jucat foarte bine, a facut pereche buna cu Mogos. Oricum se vede ca Man e golgetter in Italia. Stanciu si Razvan Marin mediocrii. Manea si Coman, slabi. Romania e vulnerabila pe flancul stang.

parachioara5
parachioara5  •  23 Martie 2024, 06:14

...acest I D este un caz pierdut ...omu este fan Yannis nu conteaza adevarul ...

Vezi toate comentariile (4)
Comentează