FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Ilie Dumitrescu e resemnat: "Asta este valoarea jucătorilor" » Propune o listă de 4 selecţioneri pentru echipa naţională

Articol de GSP - Publicat miercuri, 20 noiembrie 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 20 noiembrie 2013 20:34

Ilie Dumitrescu a comentat la Digi necalificarea echipei României la un nou Campionat Mondial şi spune că aceasta este valoarea jucătorilor.

"Trebuie să acceptăm că foarte mulţi dintre fotbaliştii noştri au limite şi nu pot face mai mult decît au făcut aseară. Trebuie să investim mai mult în juniori. Acum nu se poate, chiar nu se poate.

Cine ar putea să vină în locul lui Piţurcă la echipa naţională? Ordinea mea ar fi Mircea Lucescu, Loţi Boloni, Dan Petrescu şi Cosmin Olăroiu", a explicat fostul mare internaţional.

România nu s-a mai calificat la un Campionat Mondial din 1998, din Franţa.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (27)
cosmin_id
cosmin_id  •  21 Noiembrie 2013, 10:40
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Exista solutii pentru a-i aduce pe Lucescu, Boloni sau Dan Petrescu. Pot fi selectioneri si antrenori la echipele de club in acelasi timp si in aceasta situatie ar accepta sa vina si pe un salariu mai mic...de cateva sute de mii. Eu as vedea o varianta cu Lucescu selectioner si un tanar foarte capabil secund care sa se ocupe de activitatea echipei intre actiunile oficiale. Chiar si Ilie Dumitrescu este foarte capabil de asa ceva. Un tandem Lucescu/Ilie Dumitrescu ar fi cu mult peste Piturca/Florin Marin si nu ar afecta activitatea lui Lucescu de la Sahtior iar efortul financiar nu ar fi mai mare de 1 mil pe an.

spinoza
spinoza  •  20 Noiembrie 2013, 23:44

Corect clasament!

spectatorul
spectatorul  •  20 Noiembrie 2013, 23:32
Postat de vladp pe 20 Noiembrie 2013, 22:24

Iar daca nu se poate si nu se poate si TREBUIE numit un roman, atunci ala trebuie ales dintre Contra, Pustai, Boloni, si poate, Grigoras. Sunt singurii care par a stii ce fac la locul lor de munca si nu sunt nici prinsi in carcatita becaliota.

Nici Razvan Lucescu nu era prins in caracatita becaliota si l-au mancat lupii, toti care aveau interese dadeau in el, iar omul n-a mai rezistat si a demisionat. Unul care va veni si nu va fi "ascultator" va avea aceeasi soarta.

Vezi toate comentariile (27)
Comentează