FOTBAL  »  NATIONALA  »  NORVEGIA - ROMÂNIA 2-2

NORVEGIA - ROMÂNIA 2-2 // FOTO EXCLUSIV În frunte cu Răzvan și Mircea Lucescu, legendele lui Dinamo și Rapid au urmărit remiza naționalei dintr-un local de fițe: „Mai mult curaj, băieți!”

În frunte cu Răzvan și Mircea Lucescu, legendele lui Dinamo și Rapid au urmărit remiza naționalei cu Norvegia dintr-un local de fițe // FOTO: Eduard Apostol (GSP.ro) +4   FOTO
În frunte cu Răzvan și Mircea Lucescu, legendele lui Dinamo și Rapid au urmărit remiza naționalei cu Norvegia dintr-un local de fițe // FOTO: Eduard Apostol (GSP.ro)

Articol de - Publicat sambata, 08 iunie 2019 10:13

Gloriile celor de la Dinamo și Rapid au disputat vineri un meci caritabil în „Ștefan cel Mare”. Giuleștenii s-au impus cu 4-1 în partida care a avut ca scop strângerea de fonduri pentru Gabriel, un elev olimpic de 15 ani dignosticat cu o boală gravă. - Informații de la meci, AICI!

După meci, aproape toți membrii celor două echipe s-au adunat într-un restaurant de fițe, acolo unde s-au relaxat, au depănat amintiri și au urmărit meciul dintre Norvegia și România, încheiat 2-2.

În frunte cu Răzvan și Mircea Lucescu, foști selecționeri la prima reprezentativă, gloriile au urmărit atent meciul României, partida iscând discuții de tot felul între cei prezenți.

„Hai că se poate, mai mult curaj, băieți!”, a putut fi auzit Mircea Lucescu, antrenor liber de contract în prezent după despărțirea de naționala Turciei.

Golul lui Keșeru din prelungiri, cel care a stabilit scorul final al întâlnirii de la Oslo, a stârnit strigăte de bucurie din partea celor prezenți. 

legende dinamo rapid 5 +5 FOTO

Vezi și: VIDEO EXCLUSIV Dumitru Dragomir: „Dispare cât de curând din națională!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează