FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA U21 - BULGARIA U21 0-2

Înapoi spre viitor » România U21 a pierdut lamentabil meciul cu Bulgaria, scor 0-2

Articol de - Publicat sambata, 05 septembrie 2015 00:00

După o primă repriză în care n-au contat în ofensivă, "tricolorii", rămaşi şi în 10, au dominat, dar fără să pună în mare pericol victoria oaspeţilor.

"Tineretul" a reuşit să strice debutul en fanfare, 3-0 cu Armenia, din preliminariile CE din 2017. Ne temeam de Danemarca, dar aseară, la Tîrgu-Mureş, elevii lui Cristi Dulca s-au lovit ca de zid de Bulgaria, o formaţie ce a dat senzaţia că nici n-a forţat prea mult pentru cele 3 puncte.

Românii au început într-un ritm lent partida şi, extrem de repede, vecinii de la sud de Dunăre au simţit că e loc de victorie. Abia se scursese un sfert de oră şi Mincev a deschis scorul, din mijlocul careului, după ce l-a lăsat spectator pe Boldor.

"Tricolorii" n-au fost capabili să riposteze. Iar bulgarii şi-au permis şi luxul să-l culce de două ori pe Cojocaru, însă Bălaşa a respins de pe linia porţii şutul lui Borislav Ţonev (32).

Noi ratăm, ei marchează

Nici după reluare lucrurile nu s-au schimbat prea mult. Lenţi, fără idei şi fără forţă, cu o linie de mijloc apatică, în care Mitriţă a fost mai mult absent, România n-a reuşit mare lucru, mai ales că a rămas în 10 după faultul lui Tăbăcariu (54).

Manea şi, mai ales, Puşcaş au avut ocaziile egalării, dar atît. Pe o contră, Kolev l-a driblat ca-n curtea şcolii pe pasivul Boldor şi a făcut simplu 0-2. Un rezultat care pune din nou, din startul preliminariilor, un mare semn de întrebare în privinţa şanselor de calificare la Euro.  A devenit aproape o obişnuinţă.

"A fost un meci pe care trebuie să-l uităm cît mai repede. N-am avut atitudine, n-am avut ritm, am făcut prea multe greşeli. A fost şi mai greu cînd am rămas în 10, chiar dacă am fi putut egala și-n aceste condiții. Trebuie să ne revenim marţi, în Armenia, să rămînem în cărţile calificării!"
Cristian Dulca, selecţioner România U21

romaniau21 bulgariau21

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
gabidegiulesti
gabidegiulesti  •  05 Septembrie 2015, 14:30

Spune-mi cine te antreneaza, ca sa-ti spune la ce rezultate te poti astepta....

ortega
ortega  •  05 Septembrie 2015, 14:21

A lipsit prințișorul Hagi ... Pierdeam cu 5-0 , măcar știam o treabă ...

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  05 Septembrie 2015, 09:18

...niste cazaturi ...impreuna cu antrenorul care i a selectionat si cu cei care i au format ...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close