FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - DANEMARCA 0-0

Încă un nume important din Generația de Aur se ia de Daum după 0-0 cu Danemarca: "Ei meritau să câștige"

Articol de GSP - Publicat luni, 27 martie 2017 11:00

România a terminat la egalitate cu Danemarca, scor 0-0 și și-a compromis șansele de calificare în mare măsură la CM din 2018.

Florin Răducioiu a fost foarte dezamăgit de jocul formației noastre și crede că greșelile îi aparțin lui Daum. 

"Repriza a doua a fost foarte proastă pentru jucătorii noștri. Danemarca merita să câștige. Schimbările au fost total neinspirate, nu au adus un plus de incisivitate.

Sunt nemulțumit de această prestație. Acest egal se resimte precum o înfrângere. Eu nu cred în acest sistem pe care l-am utilizat azi. Nu îl văd cum ne poate oferi mai multe șanse de a marca.

E posibil să continue să joace în acest sistem, dar mie personal nu-mi place. Atacanții noștri au fost șterși, inexistenți în repriza a doua", a spus Florin Răducioiu la TV Dolce Sport.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
830943710275518
Razvan Radescu  •  27 Martie 2017, 12:48

Ca si-a dat cu parerea Raducioiu nu e nicio problema.Acum urmeaza ca asa-zisii jurnalisti de sport sa-i intervieveze pe adevaratii cunoscatori :"***',stapanul *** si pe Mitica Dragomir,alt fost (si viitor?)puscarias,cel care il va propune pe 'cartoforul'Piturca la nationala

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

corectu
corectu  •  27 Martie 2017, 11:53

Florin Raducioiu isi da cu parerea?Uita de prima repriza cand la inceput Keseru a ratat 2 ocazii mari.De astea mai facea si el.De ce incepe analiza cu repriza a 2-a? Atat a tinut minte?

ray51
ray51  •  27 Martie 2017, 11:16

Nici Daum bun, dar nici jucatorii romani nu si-au dat 'obstescul' sfarsit pe teren. Ce sa mai vorbim... In repriza a doua trebuia inceput (ca sa fie 45 de minute de joc) cu Budescu si Alibec. De ce numai Sumudica si marele antrenor HAGI vede acest tandem ca fiind de pret?

Vezi toate comentariile (3)
Comentează