FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - GRECIA 0-1

Încep calculele: România trebuie să bată la scor Irlanda ca să meargă în semifinale!

România mai are doar o singură şansă de calificare
România mai are doar o singură şansă de calificare

Articol de GSP - Publicat sambata, 23 iulie 2011 00:00 / Actualizat sambata, 23 iulie 2011 23:07

După înfrîngerea suferită în faţa grecilor, băieţii lui Lucian Burchel mai păstrează doar şanse teoretice de accedere în faza următoare a Campionatului European U19.

Cu două înfrîngeri în primele două meciuri ale grupei, România nu a acumulat încă nici un punct, dar chiar şi aşa, "tricolorii" mai speră la calificare. Avem nevoie însă de o victorie la scor în faţa Irlandei, în ultima etapă, precum şi de un succes al Cehiei (liderul grupei) în faţa adversarilor noştri de astăzi, Grecia

CUM ARATĂ GRUPA NOASTRĂ
1. Cehia - 6 puncte (+3)
2. Irlanda - 3 puncte (0)
3. Grecia - 3 puncte (0)
4. ROMÂNIA - 0 puncte (-3)

Practic, ca să ajungem pe poziţia secundă, trebuie să batem Irlanda la trei goluri diferenţă, pentru a elimina pasivul de la rubrica golaverajului. 

Mai mult, Cehia, care este 90% calificată mai departe, trebuie să bată Grecia, situaţie în care adversarele noastre pentru locul secund ar rămîne cu 3 puncte şi golaveraj negativ, în vreme ce noi am avea tot 3 puncte, dar un golaveraj pe 0, care ne-ar propulsa în semifinale.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
vizirul
vizirul  •  24 Iulie 2011, 11:37

Inainte de a ne bate capul cu calcule, credeti ca meritam sa jucam in fazele superioare ale vreunei competitii fotbalistice? NU! Clar.

longporia
longporia  •  23 Iulie 2011, 23:55

pai da mai omule... ne calficam cu 2 goluri avans, dar au uitat sa mentionezi ca si grecii trebuie atunci sa piarda la 2 goluri diferenta, corect? oricum nu meritam calificarea si putin probabil sa o si obtinem, dar cine stie? sansa poate sa tina si cu cei mai slabi;)

mateiserban
mateiserban  •  23 Iulie 2011, 23:25

cum ati facut voi calculul nu stiu. oricum adunam sau scadem tot la 2 goluri diferenta trebuie sa batem nu la 3. pai daca noi, irlandezii si grecii avem toti cate 3 puncte si in intalnirile directe a fost: irl-gre 1-0, gre-rom 1-0, romirl 2-0 nu ne ducem noi? acum ca n-o sa reusim, ca nu joaca nimic pustii, ca antrenorul e depasit, ca cel care va veni in locul lui va impune un nou standard de incompetenta, ca presedintele federatiei nu intelege sa gestioneze acest sport pe care degeaba l-a practicat intr-o lume moderna in care internationalizarea este cheia e o cu totul alta discutie

Vezi toate comentariile (3)
Comentează