FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Încep emoțiile! FIFA a deschis procedura disciplinară în cazul României, care riscă să joace fără spectatori cu Danemarca

Articol de GSP - Publicat vineri, 18 noiembrie 2016 20:45

FIFA a anunțat că a început procedura disciplinară față de naționala României de fotbal după petarda care a explodat lângă Lewandowski la meciul pierdut pe Arena Națională în fața Poloniei, scor 0-3.

Partida a fost oprită pentru câteva minute atunci, iar fotbalistul polonez a avut nevoie de îngrijiri medicale. De altfel, Lewandowski a fost cel mai bun de pe teren, reușind apoi două goluri.

Forul internațional n-a oferit mai multe detalii legate de acest caz. Abia zilele viitoare va fi dată o decizie definitivă. Cel mai probabil naționala României va juca meciul din 27 martie 2017, de pe teren propriu, cu Danemarca, fără spectatori.

8
e nota pe care a primit-o Lewandowski la meciul cu România

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (15)
tihi
tihi  •  19 Noiembrie 2016, 10:04

Eu sper,sa ne dea mai mult...sa invatam minte odata...in timp ce nu jucam fotbal,mai sintem nesportivi si nesmintiti...Ori facem sport ori sa lasam de ea....Eu as exclude orice echipa din competitii,care nu poate organiza un meci,o confruntare in limita sportivitatii si a integritatii sportivilor...Rusinie!!!

ares123
ares123  •  18 Noiembrie 2016, 22:57

Meritam sanctiunea, fapta e fapta, dar nu pot sa nu raman cu un gust amar dupa ce am vazut circul penibil facut de Lewandowski. S-a vazut de la o posta ca nu l-a afectat cu nimic, iar el se zvarcolea de parca era pe moarte.

bvd_magheru
bvd_magheru  •  18 Noiembrie 2016, 22:48
Postat de marius.bxl pe 18 Noiembrie 2016, 22:43

Am emotii foarte mari din cauza procedurii disciplinare contra petardelor romaniei. ***. Ce le va interzice petardelor nationale intercontinentale ? Uefa.bai uefa sa stiti ça si fara spectatori noi ne putem apara tara de rusi. Petardele nationale explodeaza mai bine decat alea de la Deveseu

Ba nu mai imi aminti de deveselu ca ma deprima .

Vezi toate comentariile (15)
Comentează