FOTBAL  »  NATIONALA  »  

Incertitudini mari pentru Ucraina înaintea jocului cu noi: „România e favorită". Accidentați și probleme cu pașaportul!

Articol de - Publicat marti, 08 octombrie 2019 11:41

Echipa națională de tineret a României pornește ca favorită în meciul de joi seară contra Ucrainei, consideră antrenorul „tineretului" vecin, Ruslan Rotan

  • România U21 - Ucraina U21 se joacă joi, 10 octombrie de la ora 20:30, pe Stadionul „Ilie Oană” din Ploiești.  
  • România U21 - Irlanda de Nord U21 e programat luni, 14 octombrie, de la ora 20:30, pe Stadionul „Anghel Iordănescu” din Voluntari.  
  • Meciurile vor fi transmise pe Pro TV și liveTEXT pe GSP.ro. 

Acesta a vorbit, la conferința de presă organizată la Kiev înaintea jocului cu noi, despre principalele minusuri ale trupei sale față de "tricolorii" mici.

„În primul rând, România a făcut un Euro foarte bun. Antrenorul lor a rămas. Sunt fotbaliști jucați, rodați, folosiți. Au rămas și o parte dintre cei care au prins semifinalele CE. Ei și danezii sunt favoriți", a spus Rotan. 

Finalist al Europa League cu Dnipro și unul dintre foștii căpitani ai echipei naționale de seniori, fostul mijlocaș le-a spus ziariștilor din Ucraina că se confruntă cu probleme.

"Avem dificultăți din cauza unor accidentări. Medicii îmi vor da un raport referitor la Vladislav Baboglo. Mai mult, nu i-am luat pe Buleța și pe Sikan. Mai mulți băieți care au jucat la CM U20 acuză oboseala acumulată și trebuie să avem grijă", a punctat Rotan.

Mai mult, căpitanul Ucrainei de la partida cu România U19 din 2018, Bondar, care a adus calificarea adversarei, are probleme cu pașaportul. "Să vedem dacă îl vom putea utiliza", a conchis antrenorul. 

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează