FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Incredibil! De ce nu-l lasă moldovenii pe Postolachi la naționala României: "Avem boală pe Stoichiță"

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat marti, 16 octombrie 2018 17:04

Federația de fotbal din Republica Moldova trage cu dinții ca atacantul Virgiliu Postolachi (18 ani) să joace pe naționala lor și nu pentru cea a României, deși fotbalistul tocmai și-a luat cetățenia română.

Moldovenii susțin că vârful lui PSG, născut la Edineț, Republica Moldova, nu are drept să joace pentru România.

”Postolachi poate juca doar pentru Moldova sau pentru Franța, acolo unde trăiește de la trei ani. Regulamentul FIFA este clar, nu avem ce să negociem. Luptăm până la capăt pentru acest băiat născut în Moldova”, a declarat pentru Libertatea vicepreședintele FMF, Dragoș Hîncu.

În plus, se pare că în spatele acestei revolte s-ar afla un conflict mai vechi în care a fost implicat Mihai Stoichiță, directorul tehnic de la FRF. ”Avem boală pe Stoichiță”, a spus un oficial al federației moldovene.

”În 2013, pe vremea când era antrenor la Șeriff Tiraspol, ne-a mai privat de un fotbalist. E vorba de fundașul Artiom Haceaturov, născut în Tighina, care jucase pentru naționalele de juniori și de tineret ale Moldovei, dar pe care Stoichiță l-a direcționat, la 20 de ani, spre naționala de seniori a Armeniei. Stoichiță avea legături cu Federația armeană, de când antrenase reprezentativa lor”, a completat federalul moldovean.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (10)
mioriticul
mioriticul  •  17 Octombrie 2018, 00:04
Postat de mioriticul pe 16 Octombrie 2018, 23:47

***

Ma distrezi. Dar mai mult ma distreaza *** cind ii dau de ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

mioriticul
mioriticul  •  16 Octombrie 2018, 23:47
Postat de mioriticul pe 16 Octombrie 2018, 20:49

***

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ccab
ccab  •  16 Octombrie 2018, 22:32
Postat de romulus65 pe 16 Octombrie 2018, 20:12

Si daca nu vrea Postolachi sa joace in nationala Moldovei? Poate ca acest jucator nu va juca in nationala Romaniei dar nici in nationala Moldovei nu cred ca va juca pentru ca se pare ca nu simte nimic pentru acea tara. Daca ar fi simtit ceva aceasta discutie ar fi fost de prisos.

Ai perfecta dreptate! Pt el cel mai bine ar fi sa joace pt Franta (ne plac sau nu francezii sunt totusi campioni mondiali), insa concurenta e uriasa. Altfel intre Romania si Moldova alegerea e clara. Nu o fi nici Romania cine stie ce la ora asta, dar totusi tinand cont ca avem o generatie tanara, U21, care pare sa vina tare din urma, nu se stie ce realizari vor avea peste cativa ani.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează