FOTBAL  »  NATIONALA  »  EURO

Înfrângere pentru România! "Tricolorii" au fost eliminați în grupe la Campionatul European de Futsal

FOTO: FRF.ro
FOTO: FRF.ro

Articol de GSP - Publicat sambata, 03 februarie 2018 08:58

Naționala de futsal a României a pierdut al doilea joc de la Campionatul European din Slovenia, 2-3 cu Ucraina, și a părăsit turneul final.

România, antrenată de Robert Lupu și aflată pe locul 23 în lume, a început foarte bine meciul, conducând cu 2-1 la pauză, grație golurilor marcate de Savio și Ignat. Pentru Ucraina, locul 8 mondial, a redus din diferență Korolyshyn.

După pauză, ucrainenii au marcat de două ori și au reușit să câștige meciul.

După 1-4 cu Portugalia și 2-3 cu Ucraina, România nu mai are șansa de a se califica în sferturi, acolo unde merg 2 din cele 3 echipe din grupă.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
romulus65
romulus65  •  03 Februarie 2018, 13:23

Am vazut doar a doua reprizaa meciului cu Ucraina de aseara si am observat ca au adoptat o tactica care mie mi s-a parut de la inceput riscanta: la fazele de atac ai nostri scoteau portarul si-l inlocuiau cu un jucator de camp. Asta ne creea noua superioritate numerica pe faza ofensiva dar exista si riscul de a lua gol pe contraatac in cazul pierderii balonului. Asa s-a si intamplat la golul 3 al ucrainenilor cand am pierdut mingea cu 20 de secunde inainte de final si adversarii au dat gol. La egal mai aveam speranta ca portughezii sa-i bata pe ucraineni cu 3-0 sau la o diferenta mai mare de 3 goluri si sa mergem noi mai departe.

romulus65
romulus65  •  03 Februarie 2018, 12:57
Postat de claudiu.h12 pe 03 Februarie 2018, 10:26

Burlan spera la o minune, dar fotbalu nu poate fi pacalit la nesfarsit.... Baiat al sistemului condus de Dragnea, infractor condamnat de Instanță definitv, BUrlan deja si.a cumpaarat voturile. RiP, Fotbal romanesc.

Burleanu este baiat al sistemului condus de servicii nu de Dragnea. Vad ca nu-ti place de Dragnea, nici mie nu-mi place, dar adevarul este acesta.

claudiu.h12
claudiu.h12  •  03 Februarie 2018, 10:26

Burlan spera la o minune, dar fotbalu nu poate fi pacalit la nesfarsit.... Baiat al sistemului condus de Dragnea, infractor condamnat de Instanță definitv, BUrlan deja si.a cumpaarat voturile. RiP, Fotbal romanesc.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează