FOTBAL  »  NATIONALA  »  GERMANIA U21 - ROMÂNIA U21

GERMANIA U21 - ROMÂNIA U21 // EXCLUSIV Insider în naționala Germaniei U21: un jurnalist neamț avertizează cine ar putea fi arma secretă în meciul cu România U21

Nadiem Amiri, în dreapta, în partida cu Austria U21 // foto: Guliver/Getty Images
Nadiem Amiri, în dreapta, în partida cu Austria U21 // foto: Guliver/Getty Images

Articol de - Publicat joi, 27 iunie 2019 13:46

GERMANIA U21 - ROMÂNIA U21 // Înaintea meciului cu Germania U21 din această seară, GSP.ro a luat legătura cu un jurnalist neamț cu privire la pericolul nemților de pe banca de rezerve. Acesta este reprezentat de atacantul Nadiem Amiri. 

  • România U21 va juca împotriva Germaniei U21 în semifinalele EURO 2019, azi, de la ora 19:00, ora României.
    Partida se va juca la Bologna, pe „Stadio Renato Dall'Ara”
  • Echipa GSP, formată din Răzvan Luțac (reporter), Vlad Nedelea (reporter), Raed Krishan (foto) și Cosmin Nistor (video), e în cantonamentul naționalei din Italia și transmite de la fața locului toate detaliile despre Euro 2019.

Nadiem Amiri, 22 de ani, e legitimat la gruparea din Bundesliga Hoffenheim. Acesta este ținut însă pe banca Germaniei de  către starul lui Augsburg Marco Richter, 21 de ani, cel care a înscis 3 goluri în faza grupelor. Amiri ar putea fi însă arma secretă din echipa Germaniei.

„Singura schimbare care ar putea surveni e cea dintre Amiri și Richter. Amiri ar fi trebuit să fie titular la acest turneu final, dar nu a fost în totalitate pregătit fizic

Amiri a câștigat Europeanul U21 de acum doi ani alături de Germania, chiar a înscris la loteria penalty-urilor în semifinala cu Anglia, așa că poate va fi utilizat azi prin prisma experienței sale”, a transmis un jurnalist neamț prezent la turneul final din Italia, în exclusivitate pentru GSP.ro. 

Amiri a evoluat în fiecare meci din această grupă, de fiecare dată intrând în teren din postura de rezervă. Nu a înscris niciun gol.

Vezi și: Florinel Coman, protagonist într-un articol premium al presei din Germania: „Îi plac țigările și petrecerile. Nu e un model, dar e unul dintre cele mai mari talente”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
poli_4_ever
poli_4_ever  •  27 Iunie 2019, 17:05

Ciudat, jurnalistul ala german chiar nu are niciun nume? Sau chiar asa credeti ca-i pacaliti pe toti inventand stirile voastre de 2 lei

dinupaturica
dinupaturica  •  27 Iunie 2019, 16:05

“Arma secreta” este la al doilea campionat european, psst, sa nu te auda careva! Te-ai intalnit in “No man’s land” cu enigmaticul ziarist german? Ba G-A-N-D-A-C, du-te ba la pescuit, adu materie prima, stagneaza impachetatul.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează