FOTBAL  »  NATIONALA  »  INSULELE FEROE - ROMÂNIA

INSULELE FEROE - ROMÂNIA // Contra stă sigur până la ultimul meci! Detaliul care-l păstrează pe banca României

Articol de - Publicat sambata, 12 octombrie 2019 00:00

Cosmin Contra va conduce naționala până la finalul preliminariilor clasice, pe care le încheiem cu Spania la Madrid, indiferent ce va face în jocurile anterioare cu Feroe, Norvegia și Suedia.

Portița de calificare prin Liga Națiunilor îl va ține în viață cel puțin încă patru jocuri!

  • România joacă împotriva Insulelor Feroe în deplasare, sâmbătă, 12 octombrie, de la ora 19:00, iar cu Norvegia, pe Arena Națională, pe 15 octombrie de la ora 21:45. Meciurile vor fi liveTEXT pe GSP.RO și în direct la Pro TV.

Selecționerul a punctat în repetate rânduri că nu va mai rămâne pe banca "tricolorilor" dacă nu va duce România la Euro 2020.

Sistemul de calificare la turneul final itinerant de anul viitor îi oferă însă lui Contra posibilitatea de a duce până la sfârșit actualele preliminarii, indiferent de rezultatele pe care naționala le va înregistra în ultimele patru meciuri: Feroe (d), Norvegia (a), Suedia (a), Spania (d).

Prin urmare, și dacă va rata matematic accesul la CE după următoarele două sau trei jocuri, "Guriță" se va afla în fruntea reprezentativei și la deplasarea de la Madrid din 18 noiembrie, care va încheia parcursul din preliminariile clasice.

Liga Națiunilor îl ține în picioare

Asta se întâmplă pentru că selecționerul are la dispoziție o supapă: Liga Națiunilor! Abia după ce se încheie țintarul din toate grupele, România va ști dacă prinde sau nu un loc în play-off-ul din LN, care mai oferă încă patru locuri pentru Euro 2020.

Deocamdată, "tricolorii" au emoții la acest capitol, deoarece Kosovo, care are un parcurs bun până acum în preliminarii, ne poate scoate neașteptat din calculele LN dacă va reuși să obțină direct biletele pentru CE din preliminariile clasice.

400.000 de euro pe ane salariul net pe care-l încasează Contra de la FRF

Clasamentul grupei F

PROGRAMUL ROMÂNIEI 

12 octombrie 2019: Feroe – România (ora 19:00) 
15 octombrie 2019: România – Norvegia (ora 21:45) 
15 noiembrie 2019: România – Suedia (ora 21:45) 
18 noiembrie 2019: Spania – România (ora 21:45)

vezi și:

Contra, după ce i-a dat numărul 10 lui Ianis Hagi: „Prea mare tam-tam! Puține echipe mai fac asta în ziua de azi”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (11)
cuviosul_pafnutie
cuviosul_pafnutie  •  12 Octombrie 2019, 14:12

Nu nene!Ce naiba,chiar asa de papagali ne crezi?"Detaliul"ala,e ca la convocat pe Florinel la nationala!Adica s-a facut"baiat bun"!D-aia a incetat campania de presa comandata de baskanul din Pipera!

bruta_din_popesti_leordeni
bruta_din_popesti_leordeni  •  12 Octombrie 2019, 11:19
Postat de fairplayromania pe 12 Octombrie 2019, 00:17

Dacă Becali a dat ordin ca să fie înlocuit Contra ptr. că nu a luat toată echipa la Nationala, atunci Contra o sa fie dat afară !!! Cu ajutorul media, bine-înteles. Nici nu vă imaginati domnilor cît de rău puteţi face fotbalului românesc.

Esti naiv. Isi imagineaza cat rau fac, dar daca le-o cere ciobanul infractor n-au de ales. Presa sportiva si fotbalul romanesc in general e la *** *** *** de machidoni, pe astia in afara de negot - pe care il au in sange - nu ii intereseaza nimic altceva. *** le spuneau „***” si le-au dat *** insa la noi si se dau mari romani desi sunt mai mult un fel de *** ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

cneius
cneius  •  12 Octombrie 2019, 09:00

Asta-i articol in preajma unor meciuri importante ??? De ce ne-ar sapa altii lasa ca ne sapam singuri !!!

Vezi toate comentariile (11)
Comentează