FOTBAL  »  NATIONALA  »  PORTUGALIA - SPANIA 0-0

Întâlnire emoționantă la finalul amicalului Portugalia - Spania

Articol de GSP - Publicat joi, 08 octombrie 2020 07:37 / Actualizat joi, 08 octombrie 2020 11:47

Calendarul FIFA și UEFA le-a permis echipelor naționale să organizeze meciuri amicale tari. Cel mai așteptat, duelul iberic dintre Portugalia și Spania, s-a încheiat 0-0. La finalul meciului, a avut loc o întâlnire emoționantă între Sergio Ramos, Cristiano Ronaldo și Pepe, foștii colegi de la Real Madrid.

Cu amintirea ultimului duel direct încă vie, senzaționalul 3-3 din grupele Mondialului precedent, duelul Portugalia - Spania promitea multe. Mai ales că selecționerul Santos l-a trimis din primul minut pe starul Cristiano Ronaldo. Acesta marcase în ultimele 7 meciuri pentru echipa națională. 

Partida de la Lisabona a avut un ritm bun, cu spaniolii la conducerea ostilităților, dar golul nu a venit. Cele două naționale se pregătesc acum pentru meciurile din Liga Națiunilor.

Revedere după 2 ani

A fost meciul în care Sergio Ramos și Cristiano Ronaldo, arhitecții celei mai de succes echipe din ultimii 10 a Realului, s-au întâlnit ca adversari pentru prima dată de când portughezul a părăsit capitala Spaniei. Chiar dacă, în ultimii doi ani, unele gesturi și declarații ale lui Cristiano nu le-au picat bine foștilor colegi din vestiarul Realului, Ramos a mers în vestiarul Portugaliei și a primit un tricou semnat de fostul șeptar al „galacticilor” cu textul: „Pentru prietenul meu Sergio, cu toată dragostea”. Fundașul a postat pe rețelele de socializare o fotografie cu Cristiano și cu fostul partener din apararea Realului, Pepe.

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Un fost campion mondial nu mai e șomer » Mario Gotze va juca la PSV Eindhoven

https://www.gsp.ro/international/stranieri/exclusiv-intrebarea-care-l-a-facut-pe-razvan-lucescu-sa-exclame-nea-ovidiu-ajungeti-la-puscarie-612425.html

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close