FOTBAL  »  NATIONALA  »  DEZVĂLUIRI

Întâmplare de senzație relatată de Marica: cum au fost obligați "tricolorii" să învețe imnul + adevăratul motiv pentru care și-a încheiat cariera

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat miercuri, 22 februarie 2017 17:41

Invitat în cadrul unei emisiuni radio, Ciprian Marica a povestit cum a învățat imnul României și care a fost adevăratul motiv pentru care a renunțat la cariera de fotbalist.

"La un moment dat, ne-au dat la echipa națională imnul pe hârtie, ca să îl învățăm. Țin minte că, de multe ori, și înainte de meci când se ieșea pe teren, unii dintre noi mai citeau imnul.

Am avut și ora Ia care a trebuit să îl învățăm, mai ales că era și frumos. Iar trăirea momentului în care cântai împreună cu spectatorii și jucam acasă era fantastică", a spus Marica, la Gold FM. 

Fostul atacant al naționalei a vorbit și despre motivul care l-a împins să se retragă din fotbalul profesionist. 

"Am avut patru operații la genunchiul drept și trebuie să o fac pe a cincea. Nu mai am menisc, mi s-a frecat cartilajul, e o combinație mai dificilă. Acesta a fost motivul real pentru care a trebuit să mă las."

"Mi-am dorit ca oamenii să rămână cu impresia bună și frumoasă despre mine și nu puteam să-i dezamăgesc. Am simțit că nu mai pot să joc fotbal la nivelul la care se așteptau oamenii care mă iubesc și au crezut în mine.

Și atunci când am simțit că nu mai pot, am zis că mai bine mă opresc aici" Marica, conform aceleiași surse.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
godot
godot  •  22 Februarie 2017, 21:24

E foarte posibil să fi fost măcinat de accidentări, dar impresia pe care a lăsat-o este una de reală valoare (talent) care a preferat locul călduț în toată cariera lui. A sărit coarda peste tot. Eu îl trec la categoria dezamăgiri. În schimb, are un viitor luminos în fotbalul românesc, integrându-se fidel pe siajul ansamblulului demagogilor cu două costume și trei fraze care mimează profesioanlismul și valoarea.

don.uci
don.uci  •  22 Februarie 2017, 19:54
Postat de bamse1901 pe 22 Februarie 2017, 19:46

Înseamnă ca unii sunt demagogi rău dacă nu erau în stare sa învețe 2 strofe

barbate, vorbim de fotbalisti :)

bamse1901
bamse1901  •  22 Februarie 2017, 19:46

Înseamnă ca unii sunt demagogi rău dacă nu erau în stare sa învețe 2 strofe

Vezi toate comentariile (3)
Comentează