FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA U21 - ȚARA GALILOR U21 2-0

Interviu la dublu cu "entertainerii" Radu și Pușcaș. Promisiune importantă: "Vrem să câștigăm Europeanul" » Cum au glumit unul pe seama celuilalt

Articol de GSP - Publicat vineri, 12 octombrie 2018 22:11

Andrei Radu și George Pușcaș au oferit un interviu la dublu după victoria echipei naționale cu Țara Galilor, scor 2-0. Cei doi nu s-au sfiit să spună că România își propune câștigarea Euro 2019. 

  • România este prima în grupă și are nevoie de un singur punct în partida de marți, din ultima etapă, cu Liechtenstein. Partida se joacă la Ploiești, de la ora 21:00, liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe Pro X. 

"Nu cred că se mai poate întâmpla nimic, nu ne mai poate opri nimic. Am şi răguşit de la cât am ţipat în această seară. A fost foarte emoţionant pentru noi, suntem fericiţi că am făcut fericiţi o ţară întreagă.

Este o performanţă cum n-a mai fost de mult în România, am fost împreună până la capăt, 95-98 % nu cred că ne mai poate opri cineva.

Vor fi mai mulţi români decât italieni în Italia, nu mergem doar să fim prezenţi acolo. Mergem încrezători, suntem neînvinşi, asta ne dă foarte mare încredere să demonstrăm acolo cine suntem cu adevărat", a declarat Pușcaș la Pro X.

Radu a intervenit: "Nu pot face pariuri cu el, nu mă risc, știu că dă gol în fiecare meci. Bravo lui, bravo nouă! Am niște colegi cu un potențial incredibil, așa că nu mergem la EURO să facem act de preznță! Vrem să câștigăm Europeanul!".

Atacantul a glumit apoi pe seama colegului Andrei Radu: "Lui nu îi place la Euro! De asta nu îl întrebați mai nimic? Glumesc! Da, este adevărat că noi suntem cei cu atmosfera din vestiar, noi ținem în priză echipa. E o atmosferă incredibilă la noi. Dacă Radu vă zice că vrem Euro, știe el ce vorbește. Înseamnă că ne dorim multe, nu doar să semnăm prezența acolo".

"A fost nebunie totală în vestiar. Toată lumea a aruncat cu prăjituri, cu suc, cu apă. Ce am realizat aici e mai mult decât o familie. Sunt Radu cel mândru. Puteți să-mi spuneți cum vreți voi acum" Andrei Ionuț Radu

CLASAMENTUL GRUPEI

1. România 21 puncte
2. Portugalia 19 puncte
3. Bosnia 18 puncte
4. Țara Galilor 10 puncte
5. Elveția 10 puncte
6. Liechtenstein 0 puncte

Mai sunt de jucat partidele: România - Liechtenstein, Portugalia - Bosnia și Țara Galilor - Elveția (toate pe 16 octombrie). 

Locul 1 se califică direct la turneul final din Italia și San Marino (16-30 iunie 2019), iar cele mai bune 4 locuri 2 vor disputa baraj. 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează