FOTBAL  »  NATIONALA  »  FRF

Interzişi! » Cei şapte angajaţi disponibilizaţi de FRF au primit interdicţia de a mai intra în Casa Fotbalului

Prodan a intrat în conflict cu Burleanu imediat după schimbarea conducerii FRF
Prodan a intrat în conflict cu Burleanu imediat după schimbarea conducerii FRF

Articol de - Publicat marti, 10 iunie 2014 00:00 / Actualizat luni, 09 iunie 2014 21:41

”O măsură luată de o minte de grădiniţă!” e reacţia lui Didi. Fostul internaţional nu e mirat nici de intenţia lui Burleanu de a ridica la 3 numărul mandatelor permise unui preşedinte FRF: ”Un politruc mincinos!”.

La sfîrşitul săptămînii trecute, FRF lua măsura disponibilizării a 7 dintre angajaţi, între care s-au regăsit Daniel Prodan, director sportiv, şi Dumitru Mihalache, director general.

Tuturor li s-a dat un preaviz de 20 de zile, numai că măsura a fost însoţită de o altă dispoziţie radicală venită de la biroul preşedintelui Răzvan Burleanu, potrivit sportnews.ro: nici unul dintre oamenii aflaţi pe lista neagră nu va mai avea voie să intre în sediul Federaţiei!

"Numai o minte de grădiniţă putea lua o asemenea măsură ridicolă!", a comentat Prodan, care n-a mai putut pătrunde în Casa Fotbalului. "E o copilărie! Din păcate, aceasta e politica lor: tac, discută numai între ei şi acţionează în forţă. Eu am toate lucrurile în birou, sper ca marţi, cînd vreau să merg la Federaţie, să nu am parte de aceeaşi situaţie penibilă. Ar fi un abuz", a punctat şi Mihalache.

Prodan a comentat ieri şi iniţiativa lui Burleanu de a încerca să crească la 3 numărul mandatelor permise unui preşedinte FRF, cu unul în plus faţă de promisiunea făcută în campanie: "Mergem pe un drum înfundat! Acest politruc mincinos îndreaptă corabia fotbalului românesc spre un naufragiu total. Dacă Gică Popescu ar fi devenit preşedinte şi n-ar fi făcut nimic concret în primele trei luni de mandat, cum e cazul lui «Marean», ar fi fost linşat! Oamenii din Adunarea Generală trebuie să se trezească, iar la şedinţa din 28 iunie să reacţioneze la adresa acestui individ, care a împărţit doar minciuni în stînga şi-n dreapta! O ruşine!".

"Încearcă să-i cureţe pe cei din Comitetul Executiv"
Surse GSP vorbesc despre faptul că preşedintele Răzvan Burleanu şi staff-ul său ar apela la poziţii de forţă şi în raport cu o parte dintre membrii Comitetului Executiv, consideraţi incomozi pentru noua administraţie şi dedicaţi lui Mircea Sandu: "Gabi Bădescu e pistonul care acţionează acolo fără scrupule şi omul folosit la toate lucrurile necurate. Le-a spus cîtorva oficiali din CEx să stea în banca lor şi să voteze cum trebuie, că ştie şi ce au făcut la grădiniţă. Ameninţări voalate!".

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (30)
conasu_boeru
conasu_boeru  •  11 Iunie 2014, 15:21

Foate bine face ! Apoi dupa ce curata , sa vedem de ce e in stare !

alegzander19
alegzander19  •  10 Iunie 2014, 21:36
Postat de stiintza4ever pe 10 Iunie 2014, 16:50

Prodan si fosilele alea de prin FRF abia acuma vad si ei cum se procedeaza intr-o organizatie NORMALA, nu una mafiota. Oamenii lui Mircea Sandu sunt ca Ceausescu in ultimele zile, nu pot intelege ce se intampla sunt total bulversati de evenimente. Ei erau obisnuiti de o viata sa-l sune pe Nasu' cand ii supara cineva, iar in rest erau lasati in pace sa-si faca ei bisercutele lor, sa gaseasca metodele lor de a stoarce bani si bineinteles sa trimita o parte din ei la "cine trebuie".

Da binenteles Daca Popescu castiga nu ii facea nimeni nimik nici daca vindea FRF .. fara sa zica Sandu ceva toti executau. Si Mircea Sandu a stat 24 ani la FRF .. hmm oare cate mandate intra aici ?

glorie
glorie  •  10 Iunie 2014, 18:04
Postat de cocodoro pe 10 Iunie 2014, 10:49

betivanul Prodan un zero barat !

Mikerinos, nu fii idiot! Prodan cred ca e un om serios.

Vezi toate comentariile (30)
Comentează
Close