FOTBAL  »  NATIONALA  »  ISLANDA - ROMÂNIA 2-1

EXCLUSIV Întrebare directă pentru Gică Hagi despre viitorul fotbalului românesc » Cum a răspuns „Regele”

Eșecul suferit de naționala României în Islanda, 1-2, a redeschis discuțiile despre viitorul fotbalului românesc, aflat într-un moment de cotitură după ratarea calificării la EURO. +24   FOTO
Eșecul suferit de naționala României în Islanda, 1-2, a redeschis discuțiile despre viitorul fotbalului românesc, aflat într-un moment de cotitură după ratarea calificării la EURO.

Articol de - Publicat sambata, 10 octombrie 2020 17:12 / Actualizat sambata, 10 octombrie 2020 22:42

Eșecul suferit de naționala României în Islanda, 1-2, a redeschis discuțiile despre viitorul fotbalului românesc, aflat într-un moment de cotitură după ratarea calificării la EURO.

În direct la GSP Live, Mircea Rădulescu (79 de ani), fost selecționer al României și fost conducător al Școlii de Antrenori din România, a vorbit despre viitoarele generații de fotbaliști, dezvăluind dialogul purtat recent cu Gică Hagi (55 de ani). 

Mircea Rădulescu, discuție cu Gică Hagi

„Eu nu sunt total dezamăgit de viitor. De ce? Pentru că selecțiile din ultima vreme, de la copii și juniori, ne arată că sunt niște jucători tineri care vin din urmă și care ne vor oferi niște surprize foarte plăcute. 

Vorbeam într-o zi, la o cafea, cu Gică Hagi. L-am întrebat: «Gică, tu, care cunoști tinerii din toată țara asta, cum apreciezi viitorul?» Mi-a spus că «sunt copii talentați cu duiumul, dar trebuie să-i selecționăm, să le oferim condiții de dezvoltare și vom avea apoi jucători tineri valoroși și în România». Trebuie să ne implicăm, sunt destule de făcut. Vorbim de academii. Academii sunt acolo unde există terenuri gazonate, echipamente, cantină, hotel de dormit și școală”, a declarat Mircea Rădulescu, în cadrul emisiunii GSP Live.

Citește și alte știri despre Islanda - România 2-1:

Vedem și Euro 2020 de acasă! 3 dintre vocile Gazetei răspund la cea mai importantă întrebare: e Mirel Rădoi vinovat?

NORVEGIA - ROMÂNIA. VIDEO Mirel Rădoi se apără după eșecul din Islanda: „Demisia? Trăim la extreme!” » Ce spune despre jucători

Playtech: Florin Busuioc a făcut anunțul crunt pentru bucureșteni. Ce fenomen meteo vine peste noi sâmbătă


Comentarii (6)
764468963651742
Ilie Golombioschi  •  11 Octombrie 2020, 09:00

4 serii de B de cate 16 echipe asta e rezolvarea, sau cel putin una din rezolvarile importante.

cris4co
cris4co  •  11 Octombrie 2020, 05:53

Rege a-ti e frica de fault? Intrebare directa...cum raspunzi?

630760234317259
Mirel Chis  •  10 Octombrie 2020, 22:59

Mincinosule,din cauza ta nu vom avea fotbalisti,doar pe pile,daca vine unul incaltat invers il iei la academie,ca primesti plicuri...Rusineeee,direct din Baia Mare

Vezi toate comentariile (6)
Comentează