FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA U21

Întrebări legate de prezența lui Ianis Hagi la naționala de tineret: „Vine ca să îi implice pe toți în joc sau să arate cât de bun e el?”

Articol de GSP - Publicat duminica, 08 noiembrie 2020 12:45 / Actualizat duminica, 08 noiembrie 2020 13:34

Ianis Hagi (22 de ani) nu a fost convocat de Mirel Rădoi la naționala mare pentru amicalul cu Belarus și meciurile cu Norvegia și Irlanda, și merge la naționala de tineret, pentru partida decisivă cu Danemarca U21, din preliminariile EURO 2021.

Nana Falemi a analizat situația mijlocașului de la Rangers și se întrebă ce atitudine va avea acesta la naționala de tineret, acolo unde revine după meciurile mai sale de la prima reprezentativă.

„Aș spune că Mirel Rădoi e un pic contratimp. Acum l-a luat pe Man la naționala mare, dar l-a dat pe Ianis la cea de tineret. Însă nu știu cum va reacționa Ianis. Cred că sunt discuții între Rădoi și Mutu și Stoichiță, se sfătuiesc în permanență.

Faptul că acum e la naționala de tineret e un semn că el a fost forțat la naționala mare. Evoluțiile pe care le-a avut nu au confirmat că poate încă să ajute naționala mare. Nu a confirmat! Are potențial, dar nu a confirmat! Probabil Rădoi a vorbit cu Mutu și a zis «Ți-l iau pe Man, dar ți-l las pe Ianis! El oricum ar fi fost rezervă și mai bine să îi dai minute la tineret”. E spre binele... 

Federația a investit în Ianis și nu poți da cu piciorul în investiție. Îi dai șanse chiar dacă nu joacă la echipa de club. Dar la Rangers e un mediu sănătos, se pregătește foarte bine acolo. Poate aduce un plus pregătindu-se acolo. Are potențial și talent. Dar are nevoie de timp și încredere. Gândind în perspectivă, e bine să-l convoci. 

Cred că varianta mai bună e să joci cu el la tineret pentru că intră în ritm și poate aduce un plus. Va fi interesat de văzut dacă va veni să ajute sau va simți frustrare. Ianis vine ca să fie playmaker și să îi implice pe toți în joc sau să arate cât de bun e el? Important e să nu vină cu frustrări și să ajute echipa”, a declarat Falemi la Pro X.

VIDEO Dănuț Lupu: „Nu avem un jucător care să facă diferența. Când Ianis Hagi dă două pase începem cu: «Mamă, mamă, Ianis!»”

Citește mai multe știri despre naționala României: 

Ce jos am ajuns: doar cine nu vrea nu ajunge la națională! » Hagi a avut dreptate: situație fără precedent

Cifre-șoc la naționala lui Rădoi! Niciun fotbalist cu măcar 10 goluri în „tricolor” + doar doi au înscris mai mult de două goluri: Pușcaș și Maxim!

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (20)
deusdat
deusdat  •  08 Noiembrie 2020, 19:26

Dacă Ianis e rezervă la o echipă mediocră ca Rangers, ce să caute la Națională? Mai bine să joace la tineret.

roddymcneil
roddymcneil  •  08 Noiembrie 2020, 16:55

Numai de păcăliciul ăsta putem vorbi? Alte subiecte nu mai există? Întîi să ajungă fotbalist, să ne arate şi nouă că face ceva pe terenul de fotbal şi apoi să vorbim despre el. Lăsaţi-l pe tatăl lui să-l laude cît pofteşte. La el e scuzabil, iubirea întunecă judecata. Dar toţi îl iubesc pe Ianis încît să-l laude fără măsură? Ianis trebuie să demonstreze ceva. Pînă acum nu a prea reuşit.

cseacseavlez
cseacseavlez  •  08 Noiembrie 2020, 16:42

oare care e motivul pentru care il bagati in seama pe *** asta??? ca e si mai *** decat voi??

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (20)
Comentează