FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Ioan Andone dă de pămînt cu şefii fotbalului românesc: "Îţi dai seama de caracterul unor oameni"

Ioan Andone
Ioan Andone

Articol de GSP - Publicat luni, 19 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat luni, 19 ianuarie 2015 11:57

În septembrie 2014, cînd Piţurcă a părăsit cîrma echipei naţionale a României şi a preluat-o pe Al Ittihad, Federaţia Română de Fotbal i-a căutat înlocuitor acestuia, însă nici un moment nu s-au gîndit la Ioan Andone, care atunci era liber de contract.

"Fălcosul" o antrenează acum pe Apollon Limassol şi s-a arătat deranjat de faptul că n-a fost căutat de nimeni de la Federaţie după despărţirea lui Piţurcă de echipa naţională.

"Iordănescu era în cadrul Federaţiei, cu toate că nu antrenase de 10 ani şi erau multe semne de întrebare, dar nu poţi să uiţi meseria asta de antrenor. Dacă sînt dezamagit că nu am fost căutat? Ştii cum e... Îţi dai seama de caracterul unor oameni", a afirmat Andone la Dolce Sport.

Playtech: Anamaria Prodan îl face praf pe Reghe: "Nu mai are ce căuta lângă noi. Îmi e greaţă"


Comentarii (5)
p.rares
p.rares  •  19 Ianuarie 2015, 17:46

Antrenor mediocru,ma surprinde tupeul lui.

theplayerr
theplayerr  •  19 Ianuarie 2015, 16:11

¨Da de pamant cu sefii fotbalului romanesc¨... Asta reiese din spusele lui Andone? Nu va e rusine ziaristi de doi bani ?Nu v-ati saturat de atata circ? Nu cititi si voi presa sportiva din vestul europei ?

apokalyps.
apokalyps.  •  19 Ianuarie 2015, 13:51

data viitoare.dupa ce castigi titlul in Cipru.oricum iti e mai bine acolo,nivelul fotbalului este net peste liga 1 sateasca,salariile sunt mari,nu se desfinteaza 2-3 echipe in fiecare an,mai profesionisti de 100 de ori

Vezi toate comentariile (5)
Comentează