FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Ioan Andone îl înfundă pe Florin Tănase: „Dacă eram selecționer, mă gândeam dacă îl mai chem la națională”

Articol de GSP - Publicat marti, 19 martie 2019 09:25

Ioan Andone îl critică pe Florin Tănase pentru declarația de revoltă la adresa selecționerului Cosmin Contra și spune că în locul tehnicianului nu l-ar mai chema pe jucătorul de la FCSB la națională timp de un an.

Eu, dacă eram selecționer, mă gândeam dacă îl mai chem la națională. El, ca jucător, să își vadă de jocul lui. Să vorbească antrenorul de la FCSB, antrenorul echipei naționale, el ca jucător să respecte selecția.

Contra răspunde de rezultate, nu răspunde Tănase. Pe mine mă miră pentru că Tănase pare un băiat citit, un băiat care știe să vorbească. Nu știu cine i-a pus vorbele alea în gură. Că merită sau nu merită, Contra știe”, a declarat Ioan Andone.

„Meritam sa fiu printre jucătorii convocați, normal. Sunt mai mulți jucători de la alte echipe, care fac meciuri așa și așa și tot sunt chemați în permanență. E un val antistelism la naționala. Nu trebuie să vă zic eu, consider că meritam să fim mai mulți” Florin Tănase

Citește și:

SUEDIA - ROMÂNIA // Cosmin Contra s-a decis: Cosmin Moți și Claudiu Keșeru îi înlocuiesc pe accidentații Vlad Chiricheș și George Țucudean » Cum ar putea arăta echipa de start

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (4)
markksson
markksson  •  20 Martie 2019, 03:11

Mutare buna a lui Contra. Am scapat de un rosu aproape garantat (din doua simulari marca Tanase).

pain89
pain89  •  19 Martie 2019, 12:30

Nu vreau sa-l vad pe asta in tricoul nationalei, este cel mai mare trisor din campionatul nostru simuleaza la greu. Are un stil de joc urat de tot, nu vreau sa ma enervez din cauza lui la meciurile nationalei, prefer da fie convocat oricine altcineva de oriunde numai sa nu-l mai vad pe trisorul asta pe teren

1155979811106621
Dumitrescu Alin-Marian  •  19 Martie 2019, 11:54

Pai daca fcsb este pe 3, dinamo este pe 10 si tot a luat jucatori. Despre ce vorbim. Nu ma intereseaza putea sa ia de la cfr, craiova dar de la dinamo, hai sa fim seriosi. Cine e dinamo astazi. De ce nu a luat de la botosani.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează