FOTBAL  »  NATIONALA  »  AUSTRIA - ROMÂNIA 2-3

VIDEO EXCLUSIV Un antrenor român, deranjat la culme de Mirel Rădoi: „Servilismul ăsta nu îmi place! Să terminăm cu românismele astea”

Mirel Rădoi, în Austria - România 2-3 // foto: Raed Krishan +49   FOTO
Mirel Rădoi, în Austria - România 2-3 // foto: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat marti, 08 septembrie 2020 10:06 / Actualizat marti, 08 septembrie 2020 11:02

Antrenorul Ionuț Chirilă (54 de ani) s-a arătat deranjat de o declarație a selecționerului Mirel Rădoi (39) la finalul partidei dintre Austria și România, câștigată de „tricolori” cu 3-2.

Într-o intervenție în cadrul emisiunii GSP Live, Chirilă a răbufnit la adresa cuvintelor lui Rădoi: „Un singur lucru îi reproșez lui Rădoi. Am văzut o declarație care pe mine m-a surprins foarte mult. Că tot ce este pozitiv în joc este meritul jucătorilor, iar ce este negativ este din cauza staffului. Lucrurile astea, servilismul ăsta, mie nu îmi plac. 

Într-un joc de fotbal, lucrurile pozitive sunt ale staffului și ale jucătorilor, iar cele negative tot ale lor, împreună. Să terminăm cu chestiile astea. Este victoria tuturor, a jucătorilor și a staffului. Să terminăm cu românismele astea. Dacă tot ce e pozitiv fac numai jucătorii, atunci nu mai au nevoie de antrenor!”.

Tot meritul îl au băieții. Eu și staff-ul nu am făcut nimic decât să le dăm încredere. Mai departe depinde doar de ei. În momentul în care vor exista rezultate nefavorabile, atunci noi suntem vinovați. Tot ceea ce înseamnă lucruri pozitive li se datorează jucătorilor - Mirel Rădoi, după Austria - România 2-3

VIDEO Sărbătoare în vestiarul naționalei după victorie

FOTO Imagini tari din victoria României din Austria, 3-2

+45 FOTO

Mai multe știri despre Austria - România:

„Decar” aproape perfect! Ce note au primit în GSP „tricolorii” și Rădoi

„Ianis Hagi e asasinat! Să-l rebotezăm” » Revoltă după victoria României din Liga Națiunilor

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (46)
1086869841329545
Razvan Banciu  •  08 Septembrie 2020, 19:00

saracule, iti faci parintii de rusine. si frate-tu la fel.

artistupoker
artistupoker  •  08 Septembrie 2020, 18:42

Ca sa fac o completare: până și Gigi Becali a antrenat mai mult decât Chirilă :)))

stefan_miles
stefan_miles  •  08 Septembrie 2020, 18:39

Nu este servilism, este principiul fundamental de Leadership, insa cineva precum I. Chirila cu NPD (Narcissistic Personality Disorder) nu ar avea cum sa stie asta... e trist.

Vezi toate comentariile (46)
Comentează