FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - AUSTRIA 0-1

Ionuț Lupescu, un nou atac la Răzvan Burleanu: „Știa de 6 ani asta și nu a făcut nimic”

Ionuț Lupescu, 51 de ani, a criticat din nou managementul Federației Române de Fotbal pentru necalificarea la Euro 2020. +47   FOTO
Ionuț Lupescu, 51 de ani, a criticat din nou managementul Federației Române de Fotbal pentru necalificarea la Euro 2020.

Articol de GSP - Publicat joi, 15 octombrie 2020 22:30 / Actualizat joi, 15 octombrie 2020 23:23

Ionuț Lupescu, 51 de ani, a criticat din nou managementul Federației Române de Fotbal pentru necalificarea la Euro 2020.

  • Răzvan Burleanu a câştigat un nou mandat de preşedinte al Federației Române de Fotbal (FRF) în 2018, cu 168 de voturi, față de minimul necesar de 128. Contracandidatul său principal, Ionuţ Lupescu, a reușit să obțină doar 78 de voturi.

E păcat, pentru că deși ştia de 6 ani că Euro se va juca şi la Bucureşti, Federaţia nu a făcut niciun proiect încât să aibă un selecţioner competitiv, un lot competitiv pentru a juca în faţa propriilor suporteri. 

Avem probleme destul de mari cu jucătorii din străinătate, campionatul nostru este cum este... E puţin ciudat când vrei să impui nişte reguli, cum e cea U21, dar la națională nu promovezi așa cum trebuie tinerii, ci naturalizezi pe cineva la 34 de ani (n.r. Mario Camora)... Sunt lucruri care sunt lipsite de logică.

După plecarea lui Piţurcă, noi nu am avut niciun selecţioner. A mai fost nea Puiu, care venise după opt ani de pauză, puţin ieşit din lumea fotbalului internaţional, iar după aceea tot ce s-a adus vorbește de la sine”, a declarat Lupescu la Telekom Sport.

„Ca selecţioner îţi trebuie experienţă. La echipa naţională nu antrenezi zilnic. Dacă vom continua aşa, o să îi stricăm pe cei tineri. Sunt trist. Dacă nu aş fi jucat pentru echipa naţională, poate nu îmi păsa. Dar când joci pentru naţională, îţi pasă şi te uiţi mai mult. Problema nu e de rezultate, ci de principiu, de ansamblu. Nu există o strategie care să fi pornit acum câţiva ani şi să aibă o finalitate. Când faci un copy paste şi încerci să copiezi pe cineva, nu reuşeşti”
Ionuț Lupescu

GALERIE FOTO » Cele mai tari imagini din România - Austria 0-1

+43 FOTO

Programul României din Liga Națiunilor:

  • 15 noiembrie, ora 21:45 » România - Norvegia 
  • 18 noiembrie, ora 21:45 » Irlanda de Nord - România

Clasamentul în grupa României

Ionuț Lupescu, un nou atac la Răzvan Burleanu: „Știa de 6 ani asta și nu a făcut nimic”

VIDEO Mirel Rădoi, la conferința de presă: „Vi se pare că nu am «sânge în instalație»?”

Citește mai multe știri despre echipa națională:

Adrian Porumboiu, dezamăgit de un titular al naționalei: „Se întâmplă ceva cu el. O surpriză neplăcută!” + verdict pentru Rădoi

Miodrag Belodedici, îngrijorat de jocul naționalei: „E o situație nasoală! Am pierdut fără drept de apel” + „Acolo avem probleme mari”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (16)
dubluv
dubluv  •  16 Octombrie 2020, 09:36

"Federaţia nu a făcut niciun proiect încât să aibă un selecţioner competitiv". Pare mai degraba un atac la Contra decat la Burleanu. Lupescu, nu te vad bine, poate ti-o iei!

485809194904413
Costel Tudor  •  16 Octombrie 2020, 09:26

Trandafirasule , CIOCUL MIC !!! In afara de faptul ca vorbești L. Germana , alte calități IOC ! Spune de când te-ai lăsat de fotbal , ce realizări ai ? Bai Zambilico , tu , prunea și popescu împreuna NU valorați cât Burleanu !!!

1694034334149732
Florin Gugulica  •  16 Octombrie 2020, 08:34

Este foarte adevarat BURLEANU Nu à venit la FRF cu un proiect solid in plus à promovat antrenori fara experienta demisia domnule BURLEANU nu inteleg la ce serviti ati distrus nationala asta ati facut

Vezi toate comentariile (16)
Comentează