FOTBAL  »  NATIONALA  »  PRELIMINARII CM 2022

S-a grăbit Rădoi când a renunţat la Ionuț Radu? 10 jucători de la Inter pleacă la naționalele lor!

După ce a renunțat la Ionuț Radu, Rădoi ar putea afla că 10 jucători de la Inter pleacă la naționalele lor!
După ce a renunțat la Ionuț Radu, Rădoi ar putea afla că 10 jucători de la Inter pleacă la naționalele lor!

Articol de - Publicat duminica, 21 martie 2021 10:37 / Actualizat duminica, 21 martie 2021 11:03

Gazzetta dello Sport dezvăluie astăzi că, deși jucătorii lui Inter ar fi trebuit să stea 14 zile în carantină, autoritatea medicală din Milano le-ar putea permite să joace la națională, dacă mâine ies toate testele negative!

Pentru Ionuț Radu, startul preliminariilor CM 2022 ar fi putut însemna debutul la naționala mare. Ca titular! Dar joi, după ce s-a aflat că la Inter e focar de coronavirus, cu patru jucători infectați (Handanovici, D’Ambrosio, De Vrij și Vecino) și antrenamente suspendate, autoritatea medicală din Milano interzicându-le internaționalilor nerazzurri să se prezinte la convocările selecționatelor, Mirel Rădoi a renunțat la portarul în vârstă de 23 de ani.

Excepție pentru internaționali?!

Numai că, acum, totul e pe cale să se schimbe la Inter. Potrivit Gazzettei dello Sport, aceeași autoritate medicală lombardă ar putea face o excepție pentru internaționalii echipei lui Antonio Conte. Cu o condiție. Ca mâine, rezultatele ultimelor teste (făcute astăzi) să fie toate negative! Chiar dacă ar întrerupe astfel izolarea de 14 zile. Interiștii ar relua tot mâine pregătirea la centrul sportiv Pinetina, iar cei jucătorii chemați la naționale ar pleca la loturi.

10 jucători de la Inter convocați. Nu și Radu!

Nu mai puțin de zece nerazzurri sunt pe listă: Barella, Bastoni, Sensi (Italia), Lukaku (Belgia), Brozovici, Perisici (Croația), Eriksen (Danemarca), Hakimi (Maroc), Kolarov (Serbia) și Skriniar (Slovacia). Nu și Ionuț Radu!

Reacția specialistului: „E o nebunie absolută”

Un reputat doctor italian, Massimo Galli, specialist în boli infecțioase la spitalul Sacco din Milano, a declarat pentru GdS: "Carantina e de două săptămâni. Să te gândești că unii pot să plece în călătorie după ce au avut contacte strânse cu persoane pozitive mi se pare o nebunie absolută".

VIDEO Cum participă selecționerul Mirel Rădoi la antrenamentele naționalei

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Dennis Man și Valentin Mihăilă, colegi cu Gianluigi Buffon?

Primul transfer al lui Laporta la Barcelona! Un fost elev al lui Koeman la naționala Olandei a semnat deja

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
115976986232294
Tavi Urzica  •  22 Martie 2021, 06:23

Sa vedeti ce nervi o sa ne faca Nationala de fotbal,la handbal a fost nimic,Putini jucatori inteligenti la Nationala,doar talentul nu ajunge.Cum il bagi pe ,prostu de Coman sa joace contra Germaniei care,o sa fie un balerin pe teren si nu numai el.Tare ma tem ca din cele 3 meciuri nu vom castiga nici unul.Avem antrenori buni ,cu experienta si noi ii punem pe Radoi si Dica la Nationala ptr ca plac lui Burleanu? Asi vrea sa batem tot dar ma tem ca ne vor bate toti.Apropoo..jucam 3 jocuri importante, aducem jucatori noi la Nationala fara ca,macar un meci amical sa fi jucat?

leu.mr
leu.mr  •  21 Martie 2021, 13:11

Titlu fals al lui jumate: "10 jucători de la Inter pleacă la naționalele lor!"... l-a uitat pe "DACA" (au testele negative)

1626497344230564
Nicolae Grecu  •  21 Martie 2021, 11:41

Nu s-a pripit deloc. Lazar și Niță sunt favoriți.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează