FOTBAL  »  NATIONALA  »  PRELIMINARII EURO

Ionuț Radu, înainte de „dubla” cu Andorra și Belarus: „Luăm 6 puncte, sunt 100% convins!”

Ionuț Radu // sursă foto: captură FRF TV
Ionuț Radu // sursă foto: captură FRF TV

Articol de - Publicat marti, 21 martie 2023 17:27 / Actualizat marti, 21 martie 2023 17:35

Ionuț Radu (25 de ani), portar la Auxerre, convocat la echipa națională pentru meciurile din această lună, a prefațat campania de calificarea la EURO 2024.

România începe campania de calificare cu un meci în Andorra, pe 25 martie, și o continuă contra celor de la Belarus, la București, 3 zile mai târziu.

Ionuț Radu, unul dintre cei 3 portari convocați de selecționerul Edi Iordănescu pentru această acțiune, a prefațat campania de calificări. El este convins că tricolorii vor începe grupa cu două victorii.

Dumitru Dragomir, declarație-„bombă” despre afacerea anului: „Gigi Becali a primit o ofertă de 23,5 milioane €. E secret de familie”
FCSB
Dumitru Dragomir, declarație-„bombă” despre afacerea anului: „Gigi Becali a primit o ofertă de 23,5 milioane €. E secret de familie”

Ionuț Radu, înainte de Andorra - România: „M-aș mulțumi și cu 1-0”

„Grupa este foarte, foarte accesibilă. Trebuie să ne concentrăm doar pe munca noastră de zi de zi, ca zilele meciurilor să ne găsească pregătiți. Dacă vom fi pregătiți și motivați, vom obține rezultatele dorite.

M-aș mulțumi și cu 1-0 cu Andorra, important este să obținem cele 3 puncte. Toată lumea ar fi fericită.

Campania asta este un nou început. Trebuie să uităm eșecurile din trecut, presiunile trecutului și să trăim în prezent, să avem un obiectiv și să facem tot ce ne stă în putință pentru a-l atinge.

Campania asta este totul sau nimic pentru noi. Să începem cu dreptul ar fi extraordinar. Îmi doresc mult calificarea”, a transmis Radu pentru FRF TV.

Ionuț Radu: „Ăsta este momentul nostru!”

„Ăsta este momentul nostru, trebuie să fie momentul nostru. Românii asta așteaptă, trebuie să le dăm puțină speranță, așa cum am făcut și în 2019 la EURO. Pentru asta trebuie să ne mobilizăm și să dăm tot ce avem mai bun.

Avem nevoie de un obiectiv comun, să ne dorim toți același lucru, acela de a obține cele 6 puncte și sunt 100% convins că vor veni”, a completat portarul care aparține în continuare de Inter, dar este împrumutat la Auxerre, în Franța.

Atmosfera la lot este destul de bună, am simțit deja motivația necesară pentru a ne califica.

M-am acomodat foarte repede la Auxerre, sunt bucuros pentru ultimele rezultate. Sper să o țin tot așa. Mă antrenez foarte bine și asta este tot ce contează. 

- Ionuț Radu, portar

9 meciuria jucat Radu de la împrumutul la Auxerre. În 3 dintre ele nu a primit gol, în celelalte 6 a primit 10 goluri

VIDEO: Federația din Andorra a pregătit un videoclip motivațional pentru duelul cu România

Mai multe știri despre echipa națională: 

Mario Camora nu mai vine la națională. Cine îl înlocuiește

Alibec, interviul momentului: „Suntem mai buni decât Kosovo și Israel. Vreau să fiu golgheterul preliminariilor!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
10Klaudiu
10Klaudiu  •  21 Martie 2023, 20:15

Hahahahaaaaa, nu mai fi asa de convins. Marea majoritate a suporterilor romani ...... nu sunt asa de convinsi ca tine. Sa luati 6 puncte ?!! .... as zice Amin si as pupa icoanele. Chiar si dintre antrenori .... cei din tara, sunt multi care nu sunt convinsi ca puteti obtine (lotul de fotbal) 6 puncte in primele doua jocuri. La valoarea voastra individuala si cu ...... instructorul sportiv pe banca ..... va trtebuie un miracol pentru a obtine 6 puncte din primele doua jocuri. Hahahahahaaaaaaaaaaa.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează