FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Iordănescu a anunțat când va începe cantonamentul naționalei pentru Euro: "Asta-i dorința mea"

Articol de GSP - Publicat sambata, 20 februarie 2016 14:05

Campionatul European se apropie cu repeziciune, iar oficialii FRF și Anghel Iordănescu umblă deja pentru a stabili locul de cantonament premergător turneului final.

"Împreună cu secretarul general al FRF și cu colegul meu Cătălin Gheorghiu am fost în Austria și Italia, pentru a găsi cantonamentul premergător Campionatului European. În Austria am vizitat trei locații, într-o zonă apropiată de Salzburg, iar în Italia am vizitat, la fel, trei locații, și mă refer la hotel, teren de antrenament, sală de fitness și tot ce ține de recuperarea jucătorilor.

În următoarele zile și cu siguranță la Comitetul Executiv de luni trebuie să anunțăm decizia pe care o vom lua în ceea ce privește aceste locații. Trebuie să mai analizăm o dată și să luăm decizia cea mai bună pentru națională", a spus Anghel Iordănescu.

Selecționerul României spune că și-ar dori ca debutul pregătirii să fie pe 16 mai. Campionatul European din Franța va debuta pe 10 iunie și se va încheia la 10 iulie. România va juca în grupa A cu țara gazdă, Albania și Elveția.

"Dorința mea este ca noi să începem pregătirile în jur de 16 mai și, dacă aș compara cu startul pregătirilor echipei naționale a Franței, care încep cu o zi după noi, ar însemna ca și ei să aibă probleme. Nu cred că de data asta vreo echipă ne va crea probleme" Anghel Iordănescu

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează