FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - CONGO 1-1

Iordănescu e dezamăgit după prestația naționalei cu Congo: ”N-am venit cu nici un plus după pauză”

Articol de GSP - Publicat joi, 26 mai 2016 00:00

Iordănescu a părut dezamăgit de rezultat și de evoluția echipei din partea secundă a meciului cu Congo.

- Sunteți îngrijorat după această remiză cu Congo?
- Prima repriză a fost bună, ne-am impus prin posesie, dar ar fi trebuit să închidem jocul la ocaziile pe care le-am avut. Am scăzut însă după pauză. Așteptam ca jucătorii introduși să vină cu un plus și să arate potență, dar nu s-a întâmplat așa.

- De ce l-ați ales căpitan pe Chiricheș în dauna lui Raț?
- Și Chiricheș poate fi căpitan. Am preferat să-l las pe Raț să se concentreze pe propriul joc după o perioadă de pauză pentru el. În același timp, am vrut să-l determin pe Chiricheș să aibă mai multă responsabilitate, ceea ce a demonstrat prin evoluția lui.

- Mulțumit de prestația lui Alibec la prima lui partidă ca titular la națională?
- Trebuie să-l mai vedem, dar putea să arate mai mult.

"Mă bucur că am marcat din nou, dar asta nu-mi asigură un loc la Euro. Vreau să mă pregătesc şi mai bine, să dau totul pentru echipă. Se poate să fim criticaţi după 1-1 cu Congo, dar la următoarele meciuri vom arăta mult mai bine"
Nicușor Stanciu

"Mă tem că, după pauză, nu a fost o relaxare la unii jucători, ci au existat limite de exprimare. N-am văzut disponibilitate și lideri care să transmită anumite mesaje prin jocul lor"
Ilie Dumitrescu, analist TV, la DigiSport

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
ray51
ray51  •  26 Mai 2016, 09:26

Asa este Ilie Dumitrescu. La echipa Romaniei se observa de departe 'limite de exprimare. Jocul este anost, inghesuit, fricos, urat. Astia cred ca nu se uita la prestatiile altor teanmuri. Ce eleganta, ce pase, ce trasee, ce driblinguri, ce suturi. Vai de romanasii astia de prin Turcia... Pai turcaletii get-beget joaca mai frumos si mai energic decat noi.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează