FOTBAL  »  NATIONALA  »  SELECȚIONER

Iordănescu îl vede ca înlocuitor al său pe cel mai mare contestatar al lui Burleanu: "E tînăr și cu potențial!"

Articol de GSP - Publicat joi, 12 noiembrie 2015 19:44

Edward Iordănescu a vorbit despre viitorul lui Anghel Iordănescu la națională și a explicat pe cine vede actualul selecționer ca urmaș al său pe banca României.

"Din ce am vorbit cu el, își dorește foarte mult să continue la națională pentru că el crede că România poate face o figură frumoasă la EURO și are încredere în nucleul de jucători pe care îi antrenează. Vrea să își ducă munca la final.

În același timp, am simțit că după ce nu va mai continua vrea în locul lui un antrenor român. Fie un tehnician cu multă experiență, precum Mircea Lucescu, sau unul tînăr și cu potențial, ca Gică Hagi, numele căruia l-a pronunțat", a declarat antrenorul de la Pandurii la DigiSport.

Acordul lui Iordănescu cu echipa naționala României va expira după EURO 2016.

Hagi a avut mai multe conflicte cu actuala conducere FRF. "Regele" l-a susținut la alegeri pe Gică Popescu și l-a atacat în dese rînduri pe Răzvan Burleanu.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (20)
dinamo100
dinamo100  •  13 Noiembrie 2015, 10:27

Faptul ca acum Viitorul se afla in top nu il face automat pe Hagi antrenor mare. Au fost mai *** ocazii in care el putea fi reinstalat ca selectioner insa Mircea Sandu nu i-a mai propus aceasta pozitie, tocmai fiindca a realizat ca Hagi nu are valoare ca antrenor. Burleanu nu o va face nici atat.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

wwerko80
wwerko80  •  13 Noiembrie 2015, 09:03
Postat de Sorin Dreyer pe 12 Noiembrie 2015, 22:39

un antrenor trebuie lasat in pace cel putin sase luni,pentru a putea sa-si impuna tactica si ideologia fotbalistica.nu il pui astazi antrenori,si dupa doua infringeri il dai afar si zici ca e prost.Hagi pe unde a fost nu a avut timp sa arate ce stie si ce poate.deci daca ar veni,lasati-l doi ani in pace si pe urma dati cu pietre daca e nevoie.dar se vede la Viitorul ca daca are timpul de partea lui poate sa miste ceva.!!!

Am vazut ce a mai facut Hagi la nationala, a dat startul la una dintre cea mai proasta perioada a nationalei. Plus, ca, a mai antrenat la alte echipe si nu prea a facut nimic. Singurul motiv pt care viitorul e sus in clasament este pt ca nivelul ligii 1 a scazut asa de mult. Are al 5-lea cel mai valoros lot din Liga 1. Acum 6 ani cand Liga 1 valora peste 250mil euro (acum doar 125), viitorul se batea la retrogradare. Hagi nu este antrenor, la fel cum zeci de legende in fotbal sunt 0 ca antrenori, este atat de simplu. Unii reusesc sa fie legende si in fotbal dar si ca antrenor(ancelotti, cel mai bun exemplu) iar altii, ca hagi, nu reusesc sa se impuna. Cu cat mai repede acceptati acest adevar, cu atat mai repede o sa avem inca un galagios afara din fotbal.

eshayk
eshayk  •  13 Noiembrie 2015, 04:08

Vrajeala , feciorul viseaza, dar nu stie cum sa o spuna ...

Vezi toate comentariile (20)
Comentează