FOTBAL  »  NATIONALA  »  DECLARAŢII

Iordănescu nu-i dă mari speranțe lui Budescu: "Șansele lui de a merge la EURO s-au micșorat considerabil"

Articol de GSP - Publicat vineri, 11 martie 2016 20:01

Selecționerul Anghel Iordănescu a declarat că regretă plecarea lui Budescu în liga secundă chineză. Această decizie i-ar putea afecta șansele de a participa la Europeanul din Franța. 

"Budescu ne-a ajutat, dar, din păcate, prin opțiunea pe care a ales-o, șansele lui de a merge la EURO s-au micșorat considerabil.

O problemă principală este competiția unde joacă, unde ne este greu să-l vedem și nu știu cât o să reușim să-l monitorizăm de acum încolo. Vom cere clubului la care s-a transferat să ne pună la dispoziție toate meciurile in care joacă", a declarat selecționerul pentru Dolce Sport.

Iordănescu a mai explicat și care a fost motivul care l-a determinat să nu-l cheme pe fostul atacant al Astrei la amicalele pe care România le va disputa împotriva Lituaniei și Spaniei, pe 23 și 27 martie.

"El de-abia a început pregătirea, mâine joacă primul meci de campionat în divizia B din China. Dacă îl chemam acum, el stătea mai mult pe drum, avea nevoie de mai multe zile de refacere decât de antrenament."

Constantin Budescu s-a transferat în această iarnă la Dalian Yifang, formație din cea de-a doua ligă chineză, după ce în prima parte a sezonului a evoluat la Astra Giurgiu, unde a marcat de 12 ori.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (17)
red_panzer
red_panzer  •  12 Martie 2016, 07:27

normal ca sansele sunt mici, pt ca nu s-a dus la fcsb. nea PUIULE, crezi ca a pus botul cineva la circul cu cantonamentul nationalei? DEMISIA!!!

deny74
deny74  •  12 Martie 2016, 06:12

O sa avem in Franta o nationala numai de drogati si betivi.Si cu tata Puiu pupand icoane

encipi
encipi  •  11 Martie 2016, 22:54

Probabil si-a dat seama si Burleanu ca Iordanescu este singurul cu care isi poate imparti bonusul de calificare, altfel nu-mi explic cum l-a ales ca selectioner. E total depasit, iar scuzele sunt de-a dreptul penibile. Bine ca Dragos Grigore poate sa vina din Qatar, Sanmartean din Arabia Saudita, dar probabil tarile astea sunt la o aruncatura de bat dupa bulgari, nu sunt atat de departe ca si China. Nu mai vorbesc de faptul ca Dolcesport, Digisport si Eurosport ne bombardeaza cu meciuri din prima liga arabeasca si prima liga din Qatar. Se uita linistit tata Puiu la meciuri. Daca campionatul Chinei nu e transims...ce sa-i faci...

Vezi toate comentariile (17)
Comentează