FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Iordănescu nu vrea să audă de Cluj și pune presiune pe Burleanu și Primărie: "Asumați-vă răspunderea!"

Articol de GSP - Publicat luni, 29 februarie 2016 13:28

Anghel Iordănescu exclude varianta Cluj pentru amicalul din 27 martie, cu Spania. Selecționerul se teme de starea gazonului și le cere oficialilor FRF și celor de la Primăria Capitalei să aducă meciul pe Arena Națională.            

”Nu știu dacă se va disputa la Cluj nici măcar meciul cu Lituania. Eu sunt convins că meciul cu Spania se va juca la București pe Arena Națională. Stadionul din Cluj, din informațiile pe care le am eu, nu se află într-o stare foarte bună.

Nu aș vrea ca echipa națională să pățească ce a pățit la Ploiești, la meciul cu Feroe, când ni s-a promis că vom avea un câmp de joc foarte bun și am rămas doar cu promisiunile.

Trebuie făcut tot ce e cu putință pentru ca partida cu Spania să se joace la București. Sunt convins că atât FRF, cât și cei de la Primăria Capitalei își vor asuma răspunderea și jocul să se dispute pe Arena Națională”, a spus Iordănescu pentru Digi Sport.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (14)
cpt.ahab
cpt.ahab  •  29 Februarie 2016, 18:52
Postat de steaua1986forever pe 29 Februarie 2016, 14:29

"domnu'boc " ar trebui sa se ingramadeasca intr-o celula alaturi de stapanul lui basescu........dar deh, acolo sunt niste creiere mai putin folosite care il voteaza ca primar pe cel mai slab, obedient si prost prim-ministru a Romaniei de dupa 1989.

Corect.

romelo777
romelo777  •  29 Februarie 2016, 17:47

decat cu stadioane goale la bucuresti mai bine in tara arhipline!si la cluj ar fi asa ceva!

merace
merace  •  29 Februarie 2016, 16:58

Primaria nu isi poate asuma raspunderea prin incalcarea legii, ca parlamentarii, dar poate sa se puna pe treaba si, in 4 saptamani, sa repare Arena Nationala ca sa primeasca avizele legale necesare. Daca are chef de treaba si nu de amanat lucrurile...

Vezi toate comentariile (14)
Comentează