FOTBAL  »  NATIONALA  »  UNGARIA - ROMÂNIA, AZI, 21:45, TVR1, GSP.RO

Iordănescu și-a conturat în linii mari formula cu care va înfrunta Ungaria: singura dilemă e în apărare

Goian se bate cu Grigore pentru un post de titular
Goian se bate cu Grigore pentru un post de titular

Articol de , - Publicat vineri, 04 septembrie 2015 00:00

Acesta rămîne ultimul mare semn de întrebare pentru echipa de start. Fundașul lui Asteras e favorit să facă pereche cu Chiricheș în centrul defensivei. Plus încă o dilemă: Sînmărtean la închidere sau în spatele lui Keșeru.

Meciul cu numărul 26 din palmaresul disputelor cu Ungaria ne poate duce deja către turneul final. Iar migrenele lui Iordănescu pentru formația care are șansa de a captura biletele de Euro vin de-acum numai din zona sportivă, căci marele semn de întrebare medical, va fi Chiricheș apt sau nu?, e rezolvat definitiv. Stoperul lui Napoli va apărea printre titulari.

Selecționerul mai are de rezolvat ultimele două ecuații pentru seara de pe "Groupama Arena". Răspunsul cel mai greu de dat se referă la cine va sta lîngă Vlad în centrul apărării. Goian pare să fie opțiunea principală. Îl bate pe Dragoș Grigore la capitolul experiență, competitivitate, formă, plus că fundașul lui Al Sailyia n-a început încă sezonul în Qatar.

Hoban sau Chipciu pe bancă

Mai departe, Iordănescu trebuie să se hotărască unde îl va folosi pe Sînmărtean. Retras, lîngă închizătorul Prepeliță, sau avansat, între Adi Popa și Torje? În prima variantă rămîne pe bancă Hoban, în cealaltă sacrificat ar fi stelistul Chipciu.

"Depinde de partitura pe care vrea să o joace Puiu. Apărare, joc minimalist, la rezultat sau curaj și ofensivă. Dar nu se va hotărî mai devreme de amiaza din ziua partidei, cînd îi va și anunța pe băieți cu cine începe. Își face niște calcule și pentru întîlnirea cu Grecia, fiindcă sînt oameni care nu vor putea duce 180 de minute în două jocuri la fel de intense", spun oameni din apropierea reprezentativei.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (63)
pma77
pma77  •  04 Septembrie 2015, 14:28

iordanescu e prost de pute..cum sa-i bagi in echipa nationala pe prepelita,goian,papp,adi popa...la cum am jucat cu irlanda ungurii ne bat 100 la suta ,cu acesti looseri am ajuns pe locul 7 in lume din cauza ca avem o grupa de 2 bani!!!!

925922404122276
Dumitrica Bogdan  •  04 Septembrie 2015, 13:16

Sincera mea parere este urmatoarea:daca in aceasta partida echipa Romaniei evolueaza cu cel putin doua maini moarte,,intelegand prezenta in formatie a lui Papp,Popa,Chipciu,din pacate echipa Romaniei si nu interesele *** si a unor ziaristi sposoriza-ti,v-a parasi terenul invinsa.Pacat!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

thereem
thereem  •  04 Septembrie 2015, 12:58

parca totusi prea putini stelisti sau ex-stelisti. Mergea si mamutul acolo in locul lui rat si poate stanciu sa fie chemat sa-l schimbe pe torje,ca daca era dodel valid sigur isi gasea loc ca titular.

Vezi toate comentariile (63)
Comentează