FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - BELARUS, VINERI, 21:30, TVR 1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Iordănescu: "Trebuie să ne gîndim mai mult la reconstrucţia «naţionalei» decît la meciul Bosniei"

Anghel Iordănescu
Anghel Iordănescu

Articol de GSP - Publicat marti, 04 octombrie 2011 00:00 / Actualizat marti, 04 octombrie 2011 15:05

Fostul antrenor al echipei naţionale, Anghel Iordănescu, crede că românii nu trebuie să stea cu ochii pe jocul dintre Luxemburg şi Bosnia.

"Cred că trebuie să ne intereseze prestaţia noastră în meciul contra Belarus, iar ce se va întîmpla la jocul Bosniei să luăm ca atare. Ar fi extraordinar dacă s-ar întîmpla o minune la Luxemburg - Bosnia. Una peste alta, trebuie să ne gîndim la reconstrucţia echipei noastre naţionale şi să ajungem ca în viitoarela calificări să ne batem realmente pentru cîştigarea grupei.

Convocările lui Mutu şi Tamaş sînt treaba lui Victor Piţurcă. Rezultatul va arăta utilitatea lor", a spus Anghel Iordănescu la DolceSport.

România va întîlni vineri seară reprezentativa Belarusului (21:30, TVR 1 şi liveTEXT pe GSP.RO), meciul urmînd a se disputa pe "Naţional Arena".

Clasament Grupa D
1. Franţa 17p
2. Bosnia 16p
3. România 12p
4. Belarus 12p (9m)
5. Albania 8p
6. Luxemburg 4p (9m)
Programul meciurilor: România - Belarus, Bosnia - Luxemburg, Franţa - Albania (vineri), Franţa - Bosnia, Albania - România (11 octombrie)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
mieusa
mieusa  •  05 Octombrie 2011, 01:09

Meciurile Romaniei nu sunt numai de palmares ci si pentru valori de coeficient UEFA. Romania, spre deosebire de Steaua nu poate sa cumpere o echipa in fiecare an, ci trebuie sa construiasca pe baza existenta. Doua victorii si 10 jucatori de baza pentru lotul echipei "noi" ar fi binevenite.

fenomeno89
fenomeno89  •  04 Octombrie 2011, 18:14

mare prostie asta cu reconstructia...ar trebui sa jucam la fiecare meci cu tot ce avem noi mai buni...nu reconstructie, tineri si vrajeli d-astea...pai reconstructia se face din mers, nu inlocuind majoritatea "batranilor"...si de asta sunt loturile de tineret... voi ati mai vazut o alta nationala care sa renunte la cei mai buni jucatori batrani si sa introduca numai tineri..never fratilor...

liviuemil
liviuemil  •  04 Octombrie 2011, 16:05

Vineri seara ne vom afla soarta, 99% probabil necalificare. Normal ar fi ca in meciul cu Albania sa joace toti cei tineri, sa vedem pe ce ne bazam pentru viitor.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează