FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - TORPEDO KUTAISI 5-1

Iordănescu trimite "săgeți" după 5-1 cu Torpedo Kutaisi

Articol de GSP - Publicat sambata, 30 ianuarie 2016 21:03

 Anghel Iordănescu e mulțumit după victoria cu Torpedo Kutaisi, scor 5-1, însă recunoaște că și-ar fi dorit ca din echipă să facă parte și steliștii. Selecționerul a criticat organizarea turneului. 

"A fost o perioadă bună pentru această selecționată divizionară. Au fost multe aspecte pozitive în jocul nostru. Pînă la urmă e vorba de foarte mulți jucători debutanți și 10 jucători sub 23 de ani.

Regret că n-am avut decît 3 jucători cu experiență. Spun cu regret pentru că n-au fost și cei de la Steaua. Nu m-au surprins că au venit în tribună, chiar mă bucur.

Eu sînt convins că jucătorii Stelei voiau la națională. Dacă timpul ne va permite, eu sau colegii mei vom merge la un meci al Stelei ca să-i urmărim.

Aștept, așa cum am zis-o și în comunicat, ca oamenii din Comitetul Executiv să ia o decizie. ROAF-ul ne spune ce să facem.", a zis Anghel Iordănescu la Digi.

...despre o posibilă ceartă cu Laurențiu Reghecampf: "Ce-am cu Reghecampf? Sînt certat cu el? Eu sînt coleg cu Reghe, el e coleg cu mine. E un antrenor valoros. N-am nimic cu el".

...despre acest cantonament: "Mi-am dorit altceva, mi-am dorit echipe naționale, asta pentru ca jucătorii să-și poată trece în CV meci la echipa națională".

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (40)
catalynn
catalynn  •  31 Ianuarie 2016, 08:55

Pai ce fel de acțiune a Naționalei e aia in care spui chiar tu ca era o selecționata divizionara si joci amicale cu echipe de club de mâna a 15-a?! Pt asta vor astia se depuncteze Steaua?! Mai mare rasul ...

sscorpioss
sscorpioss  •  31 Ianuarie 2016, 08:54
Postat de travka pe 31 Ianuarie 2016, 01:35

stai calm ca la Euro 50% din echipa vor fi stelisti: Marica, Chipciu, Pintilii, Stanciu, Adi Popa, Filip, Tosca toti vor fi la Euro

Si ce te face sa crezi ca vom avea rezultate...??? Suntem pe nicaieri si fiecare face ce vrea....rau am ajuns, natie....sunt atat de calm ca nici nu ma mai uit la fotbalul intern, dar cand mai vad cate o imbecilitate din asta, nu ma pot abtine sa nu spun ca "***" tot "***"...ciobanul, trebuia sa-i faca echipa lui Radoi, nu maimutoiului asta....fac pariu ca habar nu are cate forme are atacul in fotbal...dar e mare antrenor, ca striga de pe margine si nu lasa jucatori la nationala...ce-as mai rade sa nu prinda Marica o convocare...(imposibil, dar jalnic de stupid, ar fi)..una peste alta, cred ca veti fi sanctionati...!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

nebraska
nebraska  •  31 Ianuarie 2016, 08:49
Postat de ovidiu_3003 pe 31 Ianuarie 2016, 08:41

Kascheta ...acest turneu este degeaba ...nu esti bun de nimik ...da ti demisia ...

Sa vina SuperDan!

Vezi toate comentariile (40)
Comentează