FOTBAL  »  NATIONALA  »  IRLANDA DE NORD U21 - ROMÂNIA U21

IRLANDA DE NORD U21 - ROMÂNIA U21 // Mirel Rădoi îi avertizează pe „tricolorii mici” înainte de duelul cu Irlanda de Nord: „E minimul cerut de UEFA” + ce spune despre postul lui Cosmin Contra

Articol de GSP - Publicat luni, 18 noiembrie 2019 18:29

România U21 va juca miercuri, de la 19:30, contra Irlandei de Nord U21, în preliminariile EURO 2021. Meciul va fi în direct pe ProX și liveTEXT pe GSP.RO. 

Mirel Rădoi, selecționerul naționalei de tineret, a vorbit despre duelul cu Irlanda de Nord U21 și despre atmosfera de la naționala de tineret.

„Cred că va fi un meci diferit cu Irlanda (n.r. față de cel din tur, câștigat cu 3-0 de România U21). Va fi puțin mai dificil, nu doar pentru că este foarte frig, ci și pentru că jucăm pe un teren foarte scurt, la dimensinile minime cerute de UEFA. Ma bucur că oamenii au așteptări mari de la noi. Vom încerca ca jocul să fie spectaculos, să marcăm mai multe goluri decât vom primi. 


În momentul de față suntem echipa cu cel mai bun atac și cea mai bună apărare din grupă. Jucătorii au înțeles foarte bine ce trebuie să facem”, a declarat Mirel Rădoi la ProTV. 

Clasament

Program România U21

Mirel Rădoi: „Cine vine la națională are un obiectiv clar”

Mirel Rădoi a vorbit și despre meciul Spania - România și despre posibilitatea de a prelua naționala mare, în locul lui Cosmin Contra. 

„Spania e favorită, dar și noi putem surprinde cu un joc plăcut. E clar că jucatorii trebuie să aibă orgoliu. Eu cred că o să arătăm un joc foarte frumos. Sunt sigur că selecționerul Cosmin Contra a făcut tot ce a putut. Dezamăgiți nu trebuie să fim, trebuie să vedem ce adversari am avut în grupă.  

E greu să discutăm despre lucrurile astea (n.r. Mirel Rădoi să devină selecționerul naționalei de seniori). Eu sunt aici, iar naționala mare are un meci foarte greu cu Spania. Nu vreau ca gândurile mele sa zboare acolo. Am fost lângă Răzvan Burleanu la meciul cu Suedia, dar am discutat doar despre ce se întâmplă pe teren. Din punctul meu de vedere, cine vine în momentul de față la echipa națională are un obiectiv clar”, a adăugat Mirel Rădoi.

MATCH PREVIEW SPANIA - ROMÂNIA

VEZI ȘI:

VIDEO GSP LIVE // Ioan Ovidiu Sabău și-a numit 4 preferați de la „națională” + despre cine spune că a fost „sters mental” cu Suedia

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close