FOTBAL  »  NATIONALA  »  ISLANDA - ROMÂNIA 2-1

ISLANDA - ROMÂNIA 2-1. NOTE GSP: 4 „tricolori”, prea slabi pentru „baraj”! Cine a dezamăgit la Reykjavik

România și-a luat adio de la Euro 2020 după înfrângerea din semifinala barajului de calificare, 1-2 cu Islanda +24   FOTO
România și-a luat adio de la Euro 2020 după înfrângerea din semifinala barajului de calificare, 1-2 cu Islanda

Articol de GSP - Publicat vineri, 09 octombrie 2020 09:10 / Actualizat vineri, 09 octombrie 2020 10:05

România și-a luat adio de la Euro 2020 după înfrângerea din semifinala barajului de calificare, 1-2 cu Islanda.

Vezi AICI toate detaliile despre meciul Islanda - România 2-1

  • Islanda va juca pentru un loc la Campionatul European cu Ungaria, care a învins-o cu 3-1 pe Bulgaria.

„Tricolorii” au dezamăgit la Reykjavik, iar gazdele conduceau cu 2-0 după primele 34 de minute, grație celor două goluri semnate de Gylfi Sigurdsson. Mijlocașul lui Everton a fost cel mai bun fotbalist de pe teren, notat cu 9 în Gazetă. 

De la noi, cele mai slabe evoluții le-au avut Mitriță, Alibec, Deac și Camora, primii 3 fiind schimbați de altfel după primele 45 de minute. Aceștia au primit nota 4 în GSP în urma unor evoluții modeste, fundașul CFR-ului având o parte însemnată de vină la ambele goluri ale nordicilor.

5a fost nota primită de Mirel Rădoi după Islanda - România 2-1. Omologul lui de la islandezi, Erik Hamren, a fost notat cu 7

Islanda - România 2-1. Note GSP

ISLANDA - ROMÂNIA 2-1. NOTE GSP: 4 „tricolori”, prea slabi pentru „baraj”! Cine a dezamăgit la Reykjavik

FOTO Cele mai tari imagini din meciul Islanda - România 2-1

+20 FOTO

VIDEO GSP Live. Răzvan Raț: „Este un dezastru din multe puncte de vedere!”

Citește mai multe știri despre meciul Islanda - România 2-1:

Ciprian Tătărușanu, declarații surprinzătoare după Islanda - România 2-1: „Nu sunt dezamăgit, în repriza a doua am făcut un joc foarte bun”

Cosmin Moți îl pune la zid pe Mario Camora: „A greșit la ambele goluri!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (89)
100550221766435
Titi Suru  •  09 Octombrie 2020, 16:31
Postat de ionica007 pe 09 Octombrie 2020, 15:45

Ma amuza comentariul tau, care dovedeste doar ca niciodata nu ai jucat fotbal... Ai preluat doar ''acuzele'' din media, care TREBUIA sa gaseasca un vinovat. Si cine putea fi vinovat daca nu ''naturalizatul'', ausländer-ul Camora...:)... Fazane, cine-l acuza pe Camora la primul gol este paralel cu acest fenomen numit fotbal... La al doilea, Mitrita este facut sah-mat de un islandez, Camora strangea la numarul 4 advers, iar Cretu era la 2 metri de Sigurdsson. INEXPLICABIL, Cretu intoarce spatele islandezului (care era la acel moment fara minge...) lasandu-l pe Camora intre doi islandezi, la o distanta mult prea mare ca sa-l mai ajunga pe atacant in momentul cand acesta a primit balonul... Iar Camora a iesit perfect la off side, dar islandezul a fost tinut in joc de catre fundasul dreapta al nationalei noastre. Exista videoclipuri destule, te poti edifica...https://www.gsp.ro/fotbal/nationala/islanda-romania-2-1-4-tricolori-prea-slabi-pentru-baraj-612608-comentarii-pagina4.html#adauga-comentariu

dap ... vezi ca gsp-istii ... i-au dat cea mai mare nota *** de cretu!!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

doardinamo1948
doardinamo1948  •  09 Octombrie 2020, 16:02

Burca nu are cum sa fie la același nivel cu Crețu, Stanciu și Maxim pentru ca cei 3 nu au făcut nimic din ceea ce se aștepta de la ei. Camora nota 4? Băiatul asta joaca de 10 ani la CFR și o face foarte bine, ieri nu a prins cea mai buna zi a lui, dar nu a fost cel mai slab de pe teren, sa fim serioși. Mijlocul nu a funcționat deloc, de aceea fundasii au fost descoperiți mai tot timpul. Poate data viitoare îl aducem pe Bordeianu și îl băgăm și pe Cicâldău mai mult de 10-15 minute pe sfârșit. Avem nevoie de luptători nu de jucatori care clachează la cea mai mică presiune. Cu tot respectul, Stanciu nu are cum sa fie mai mult de rezerva intr-o naționala corect făcută, la fel și Mitrita, Alibec, Ianis, Iancu chiar și Manea.

Vezi toate comentariile (89)
Comentează