FOTBAL  »  NATIONALA  »  ISLANDA - ROMÂNIA 2-1

Islanda - România 2-1. Explicațiile lui Ilie Dumitrescu: „N-am avut nicio șansă! Din acest motiv nu am putut”

Ilie Dumitrescu, 51 de ani, component al Generației de Aur, a vorbit despre meciul României cu Islanda, scor 1-2, din barajul pentru calificare la Euro 2020. +24   FOTO
Ilie Dumitrescu, 51 de ani, component al Generației de Aur, a vorbit despre meciul României cu Islanda, scor 1-2, din barajul pentru calificare la Euro 2020.

Articol de GSP - Publicat vineri, 09 octombrie 2020 09:10 / Actualizat vineri, 09 octombrie 2020 09:34

Ilie Dumitrescu, 51 de ani, component al Generației de Aur, a vorbit despre meciul României cu Islanda, scor 1-2, din barajul pentru calificare la Euro 2020.

Vezi AICI toate detaliile despre meciul Islanda - România 2-1

  • Islanda va juca pentru un loc la Campionatul European cu Ungaria, care a învins-o pe Bulgaria, scor 3-1.

Un meci în care nu am reușit în multe momente să surprindem adversarul. De ce nu am putut? Pentru că am întâlnit o echipă care a fost, cel puțin 80 de minute, foarte exactă, care acoperă foarte bine zonele, fizic stau foarte bine, sunt greu de depășit unu la unu. 

Și noi avem jucători cu tehnică foarte bună, Stanciu, Maxim, Deac, Mitriță, Ianis, dar nu am reușit să surprindem. Foarte puțin între linii, mai deloc. Tot timpul era foarte greu să putem să jucăm în anumite zone fără ca acestea să fie acoperite.

Islandezii se găseau foarte bine, tot timpul aveau soluții. Am încercat și noi să evităm construcția asta, să jucăm direct. N-am avut nicio șansă în duelurile aeriene unu la unu și pe mingea a doua, la mijlocașii centrali”, a declarat Dumitrescu, potrivit digisport.ro.

FOTO Cele mai tari imagini din meciul Islanda - România 2-1

+20 FOTO

VIDEO GSP Live. Răzvan Raț: „Este un dezastru din multe puncte de vedere!”

Citește mai multe știri despre meciul Islanda - România 2-1:

Ciprian Tătărușanu, declarații surprinzătoare după Islanda - România 2-1: „Nu sunt dezamăgit, în repriza a doua am făcut un joc foarte bun”

Cosmin Moți îl pune la zid pe Mario Camora: „A greșit la ambele goluri!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (9)
doardinamo1948
doardinamo1948  •  09 Octombrie 2020, 18:57

Jucătorii naționalei lăudați de Ilie Dumitrescu nu au jucat nimic? Stanciu, Ianis, Alibec, Mitrita.... toți “meseriașii” care știu cu mingea? L-ați văzut pe Gunnarsson cum aleargă la 37 de ani? Nu joaca nici la Barcelona, nici măcar nu e titular la echipa de club, ca majoritatea islandezilor, dar a terorizat echipa României de la mijloc in sus de nu erau in stare sa dea o pasa de 5 metri.

dinamo100
dinamo100  •  09 Octombrie 2020, 18:25
Postat de Alexandru Cristian Vasile-Bugarin pe 09 Octombrie 2020, 13:40

Limbajul asta dovedeste o ignoranta crasa, atat generala, cat si speciala. Pai stiti dvoastra cine a fost Viorel Mateianu, ce fotbal inventase, cum facuse o echipa vedeta din amaratii de la FC Baia Mare?. Iar ''analiza''lui Ilie ne spune ca Radoi nu a pregatit meciul in nici un fel - si cum ar fi putut, cand nu e calificat pentru asta?

Sunt baimarean, stiu foarte bine cine a fost Mateianu si ce a reprezentat el. Asemanarile intre fotbalul de acum 40 de ani si cel de acum sunt foarte putine. Totodata, a fi selectioner e cu totul altceva decat a fi antrenor de club. Ca selectioner nu poti crea jocul de echipa la fel ca un antrenor de club, cu atat mai mult cu cat in fotbalul romanesc nu exista acum valori clare, ci cel mult niste jucatori semi-talentati cu fluctuatii de forma majore. In ultimii 3-4 ani numarul celor trecuti pe la nationala cred ca trece de 100! Eu sunt plictisit de aceasta perpetua iluzie, si anume ca jocul nationalei poate fi redresat printr-o magie de un selectioner "luminat". Nu avem jucatori de valoare, e simplu. Iar ideea echipei care compenseaza lipsa de valoare prin scheme si omogenitate poate fi luat in discutie doar daca am avea 1-2 echipe de club care sa concentreze toti selectionatii. Dar asta nu are cum sa se mai intample acum.

zagna
zagna  •  09 Octombrie 2020, 16:06

Mare analist, de ce n-ai spus dinainte de meci ? Dupa razboi, multi vitezi se arata ! M-am convins de tine, "analistule", iesi in iarba si arata ca sti ceva...

Vezi toate comentariile (9)
Comentează